Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μίλησαν όλοι, μίλησε κι ο… «Μπάμπης»: Καταγγελίες για παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη από τον Αθανασίου!

Μίλησαν όλοι, μίλησε κι ο… «Μπάμπης»: Καταγγελίες για παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη από τον Αθανασίου!

Άρθρο στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» δημοσίευσε ο «Μπάμπης», Χαράλαμπος Αθανασίου, της ΝΔ για να σχολιάσει τις πομφόλυγες Πολάκη ότι θα κερδίσουν τις εκλογές «αν βάλουν κάποιους φυλακή».

Σίγουρα, αυτά που είπε ο Πολάκης είναι το κατάπτυστο παραλήρημα ενός δήθεν «μάγκα» και παραβιάζουν την ανεξαρτησία των θεσμών. Όμως, είναι απύθμενο το θράσος των νεοδημοκρατών που τολμάνε και μιλάνε για παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη αυτοί που έστησαν την μεγαλύτερη σκευωρία του αιώνα εναντίον των πολιτικών τους αντιπάλων.

Ακόμα μεγαλύτερο θράσος φαίνεται να διαθέτει ο «Μπάμπης» εκείνης της παράγκας, ο τ. υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου, που είχε ομολογήσει από βήματος Βουλής τα τηλεφωνήματα στην προϊσταμένη των ανακριτών, προκειμένου να προφυλακιστεί ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, ο «Μπάμπης» της γνωστής παράγκας που έχανε τα λόγια του και κεκέδιζε όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε ευθέως αν θα παραιτηθεί.

Μιλάνε όλοι, μιλάει κι ο… «Μπάμπης».

Χαράλαμπος Αθανασίου: “Όσον αφορά αν επικοινώνησα, αν επικοινωνώ με τους προϊσταμένους των δικαστηρίων και την κα. Τσάμη. Βεβαίως και επικοινωνώ. Και δεν το αρνούμαι…”

Ο Αθανασίου ομολογεί τα τηλεφωνήματα σε τηλεοπτικό σταθμό

Νέα ομολογία Αθανασίου: Πήρα τηλέφωνο την προϊσταμένη Τσάμη!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/milhsan-oloi-milhse-ki-o-mpamphs-kataggelies-gia-parembaseis-sthn-dikaiosun#ixzz5Uax5ggXZ

Exit mobile version