Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Σημαία στους Άριστους, ΟΧΙ στους «τυχερούς»

Η Σημαία στους Άριστους, ΟΧΙ στους «τυχερούς»

Σε 7 μέρες από σήμερα το Γένος θα εορτάζει την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, την ημέρα κατά την οποία ο Εθνικός Κυβερνήτης Ιωάννης Μεταξάς απέρριψε το ιταλικό τελεσίγραφο με το γνωστό «Alors, c’est la guerre» που έμεινε συντετμημένο στην Ιστορία ως «ΟΧΙ».

Ήδη από πέρσι η ανθελληνική κυβέρνηση έσπευσε να απαξιώσει αυτή την επέτειο, που δεν την βολεύει αφού θυμίζει σε ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό τον τιτάνιο αγώνα των Ελλήνων Πατριωτών, τον Εθνικό Κυβερνήτη Ιωάννη Μεταξά και φυσικά την στάση των κομμουνιστών, οι οποίοι χαρακτήριζαν «επεκτατικό και φασιστικό» αυτόν τον πόλεμο.

Αυτή την απαξίωση, η οποία έλαβε χώρα με νόμο του Υπουργείου Παιδείας, ήρθαν να επικαιροποιήσουν με σχετική εγκύκλιο που στάλθηκε προς τα σχολεία της χώρας και η οποία όριζε ότι η επιλογή των Σημαιοφόρων γίνεται με κλήρωση και όχι με βάση την βαθμολογία.

Στην ίδια εγκύκλιο υπενθυμίζεται ότι ο εκκλησιασμός είναι προαιρετικός και λαμβάνει χώρα κατόπιν αποφάσεως των διδασκόντων, δηλαδή αν οι διδάσκοντες είναι μπολσεβίκοι δεν θα γίνεται.

Βεβαίως, αυτή η «κλήρωση» προφάσεις εν αμαρτίαις είναι, αφού ο πραγματικός στόχος των συριζαίων είναι να γεμίσουν τις παρελάσεις με μαντήλες για να τις απαξιώσουν και να κάνουν τους Έλληνες να γυρίσουν τις πλάτες.

Είδαμε και πέρσι το πόσο… τυχαία ήταν η επιλογή των Σημαιοφόρων, το ίδιο θα δούμε και φέτος με την μεγάλη πλειοψηφία των Σημαιοφόρων να είναι… όλως τυχαία «πρόσφυγες» και «μετανάστες», κυρίως ισλαμιστές με μαντήλες, ώστε να συνηθίζει ο Λαός την εικόνα.

Η εγκύκλιος σημειώνει ότι ο ορισμός βάσει κληρώσεως γίνεται για να αποφευχθεί ο ανταγωνισμός και οι διενέξεις, ξεχνώντας προφανώς ότι η βάση της ζωής, αλλά και της βελτίωσης του καθενός είναι ακριβώς αυτός ο ανταγωνισμός που θέλει να… αποφύγει το Υπουργείο Παιδείας.

Αν το συνδυάσουμε αυτό το νομοθέτημα με την επιθυμητή από την κυβέρνηση νομιμοποίηση της… ψυχαγωγικής κάνναβης, αντιλαμβανόμαστε ότι αυτό που επιθυμούν είναι μία Ελληνική Νεολαία άβουλη, μαστουρωμένη και ανίκανη να αντισταθεί στην θέληση των διεθνών επικυρίαρχων που τυγχάνουν και αφέντες των κυβερνώντων, όχι μόνο των σημερινών, αλλά διαχρονικά.

Μόνο η Χρυσή Αυγή επιθυμεί μία Ελληνική Νεολαία ακμάζουσα και διαρκώς αμφισβητούσα, να σπρώχνει ολόκληρο το Έθνος σε μία διαρκή αυτοβελτίωση, όπως αντίστοιχα ο Εθνικός Κυβερνήτης έλεγε στον διαχρονικό λόγο του: «Σήκω επάνω Ελληνική Νεολαία. Δεν υπάρχει δια σε άλλη πραγματικότης παρά η Ελληνική Πατρίς. Μόνον εκεί θα επανεύρης τον εαυτόν σου.»

Κώστας Αλεξανδράκης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-shmaia-stous-aristous-ochi-stous-tucherous#ixzz5UbRLHP8p

Exit mobile version