Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απίστευτος Γαβρόγλου: Οι φοιτητές να φροντίσουν να διώξουν τους παρακρατικούς!

Απίστευτος Γαβρόγλου: Οι φοιτητές να φροντίσουν να διώξουν τους παρακρατικούς!

Συνέντευξη σε καθημερινή εφημερίδα που πρόσκειται στην ψευτοδεξιά παραχώρησε ο μυστακοφόρος υπουργός παιδείας, Γαβρόγλου, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην κατάληψη της φιλοσοφικής σχολής από τα αγαπημένα παιδιά των Σύριζα – Ανέλ, τους παρακρατικούς του Ρουβίκωνα.

Εκεί, ο Γαβρόγλου κάλεσε τους φοιτητές να εξασφαλίσουν την… ακαδημαϊκή ειρήνη, προφανώς ερχόμενοι σε σύγκρουση με τους παρακρατικούς κατσαπλιάδες του Ρουβίκωνα. Ιδού η σχετική δήλωσή του:

«Όμως νομίζω ότι εδώ είναι κρίσιμο να θέτουμε τα ζητήματα στις πραγματικές τους διαστάσεις. Και κάτι που πρέπει να μας προβληματίσει: Πού είναι το φοιτητικό κίνημα, πού είναι οι φοιτητές να διεκδικήσουν τους χώρους τους και την ακαδημαϊκή ειρήνη;»

Πρόκειται για την δεύτερη φορά που υπουργός του Σύριζα παραπέμπει στους φοιτητές για να αποκρούσουν τους εγκληματίες που λυμαίνονται τα Ελληνικά Πανεπιστήμια. Ο πρώτος ήταν ο… πολύς Φίλης.

Θα πρέπει να καταλάβουν οι συριζαίοι πως τα παιδιά των Ελλήνων δεν προσφέρονται για τους πειραματισμούς της επικίνδυνης κυβερνήσεώς τους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apisteutos-gabroglou-oi-foithtes-na-frontisoun-na-diwjoun-tous-parakratikou#ixzz5UbTv69J5

Exit mobile version