Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Ο Καμμένος ακόμα μιλάει λες και απευθύνεται σε ζώα. Νομίζει ότι επειδή κοροϊδεύει μια χούφτα αδαείς ότι έτσι είναι και η πλειοψηφία των Ελλήνων. Το αδιαμφισβήτητο γεγονός σχετικά με τον Καμμένο και τους καμένους που τον ψήφισαν είναι ότι αν έριχνε την κυβέρνηση όταν έπρεπε καμιά προδοτική συμφωνία δεν θα υπήρχε τώρα. Ότι και να λέει ο ψεκασμένος ψοφοπατριώτης πρώην ΝΔούλος είναι φαμφάρες. Πρόδωσε την Μακεδονία για μια καρέκλα υπουργική και αυτό δεν πρέπει να το ξεχάσει ο Ελληνικός Λαός ποτέ. Το αίμα των Ελλήνων στρατιωτών που πολέμησαν για την Μακεδονία μας ακόμα είναι ζεστό και κανένας “καμένος” δεν έχει το δικαίωμα να χαρίσει τα εδάφη μας στους κομιτατζήδες.

Μ.Ι.

Θέλουν μια Ελλάδα χωρίς Έλληνες! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Συγχαρητήρια στον Μιχαλολιάκο και στα παλληκάρια του που αντιστέκονται με πράξεις και όχι με λόγια στους σκοπιανούς. Η Εθνική Αντίσταση γίνεται στο πεδίο και όχι στα σαλόνια με υπογραφές και γλυκόλογα. Ούτε στην Φλώρινα ούτε πουθενά οι σκοπιανοί. Δεν θα γίνει Θράκη η Μακεδονία και η Θεσπρωτία. Καμία ανεκτικότητα στους σκοπιανούς, τους αλβανούς και τους τούρκους που με “διπλωματικά” τρικ και με τις ευλογίες τις Ε.Ε. επιβουλεύονται τα εδάφη μας. Οι Έλληνες πρέπει να αντισταθούν και αυτός ο πόλεμος που βιώνουμε δεν είναι σαν τους άλλους. Αδέρφια καλή δύναμη και η νίκη θα είναι δική μας!

Κωνσταντίνος

Μπλόκο στους φιλοσκοπιανούς από την Χρυσή Αυγή: Δηλώσεις ήττας των διοργανωτών… με ρητορική Σύριζα! 2 BINTEO

Έχουμε αλωθεί εκ των έσω με τους ισλαμιστές λαθρομετανάστες να εισέρχονται κατά χιλιάδες και η χώρα να γίνεται μουσουλμανική με ρυθμούς ρεκόρ. Επιδοτούν τους αλλοδαπούς και πνίγουν εμάς στις εστίες μας. Ένα παιδί με το ζόρι η κάθε ελληνική οικογένεια, που σημαίνει μείωση στο ήμισυ του πληθυσμού στα επόμενα τριάντα χρόνια και τέσσερα με πέντε παιδιά η κάθε μουσουλμανική οικογένεια. Σε τριάντα χρόνια η αναλογία θα είναι ένας Έλληνας για κάθε πέντε αλλοδαπούς. Με τα πολιτικά δικαιώματα που τους δίνουν αυτό σημαίνει στην πράξη ότι σε τριάντα χρόνια θα πάψει η Ελλάδα να υφίσταται. Ξυπνήστε Έλληνες και στηρίξτε την Χρυσή Αυγή, αντίσταση τώρα ή αιώνια υποταγή.

Ν.Κ.

Κλάμα στα σκοπιανικά ΜΜΕ: Η Χρυσή Αυγή ακύρωσε την εκδήλωση των «μακεδόνων» στην Φλώρινα!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-22-oktwbriou-2018#ixzz5UeZmCxQE

Exit mobile version