Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ξυπνήστε

Ξυπνήστε

Άρθρο του “Μυρμιδόνα” στην “Εμπρός”. Διαβάστε το νέο άρθρο του “Μυρμιδόνα” στην “Εμπρός” που κυκλοφορεί

Μεγάλη η διαφορά ανάμεσα στους Εθνικιστές και στους πολιτικάντηδες. Για τους Εθνικιστές είναι τεράστια η συνοριακή γραμμή ανάμεσα στα δύο στρατόπεδα. Για τους πολιτικάντηδες από την άλλη, είναι μια ισχνή θολή γραμμούλα.

Εθνικιστής γίνεσαι γιατί μιλάει στην Ψυχή σου το Γένος κι όχι από συμφέρον. Αυτό που μετράει, είναι να ακούς την φωνή της Εθνικής συνειδήσεως να σε κρίνει σε κάθε βήμα σου. Φυσικά ακόμη κι έτσι, σφάλματα θα κάνουμε. Είμαστε άνθρωποι και ο τρόπος προόδου μας είναι τα μαθήματα που παίρνουμε από τα λάθη μας. Το να σφάλλεις είναι συγχωρητέο.

Όμως να αρνείσαι να βελτιωθείς και να συνεχίζεις την λανθασμένη πορεία, είναι ασυγχώρητο.Και η λανθασμένη πορεία αυτή, σε οδηγεί τελικά έξω από τις τάξεις των Εθνικιστών… Βλέπετε, η λέξη Εθνικιστής δεν είναι ταμπέλα. Δεν μπορείς να την σηκώσεις εσύ έξω από το καφενείο σου κι ο απέναντι έξω από τον φούρνο του.

Εθνικιστής σημαίνει στάση ζωής. Σημαίνει σύμπλευση με τις Παραδόσεις της Φυλής και τις Επιταγές των Προγόνων. Δεν αποφασίζουμε εμείς, με βάση τις ψυχώσεις ή τις αδυναμίες μας, τι από αυτά θα στηρίξουμε και θα προασπίσουμε. Είναι όλα ή τίποτε.

Δεν γίνεται π.χ. να είσαι Εθνικιστής σχετικά με το ισλαμικό ζήτημα αλλά λιγότερο εθνικιστής με το θέμα του χρέους και των τοκογλύφων που κατάσχουν την χώρα. Δεν γίνεται να είσαι Εθνικιστής στην Παιδείααλλά λιγότερο εθνικιστής στο δημογραφικό.

Γι’ αυτό δεν γίνεται να είσαι Πατριώτης αλλά όχι Εθνικιστής. Γι΄ αυτό είναι ψέμα αυτό που προσπαθούν να «πουλήσουν» τα διάφορα κόμματα ή κομματάκια που εμφανίζονται σαν αναχώματα για την Χρυσή Αυγή, ότι δηλαδή αυτά είναι καλά και πατριωτικά αλλά οι Εθνικιστές είναι ακραίοι και κακοί.

Αν αγαπάς την Πατρίδα σου, προστατεύεις και το Έθνος σου. Φροντίζεις για την επιβίωση των ηθών και των εθίμων του Γένους σου. Αν αγαπάς την Πατρίδα σου, σταματάς την φυσική κατάκτησή της από εισβολείς κάθε είδους και την οικονομική εισβολή ξένων συμφερόντων. Δεν γίνεται να είσαι Πατριώτης αλλά να προσβάλλεις την ιστορία του Έθνους σου και να αδιαφορείς για την συνέχισή του.

Όλα τα άλλα είναι πράξεις απατεώνων. Λόγια ψευτών και λαοπλάνων. Ξυπνήστε λοιπόν και μην γίνεστε θύματα των πολιτικάντηδων.

Αν κάποιος σε εξαπατήσει μια φορά, φταίει αυτός. Αν σε εξαπατήσει δεύτερη φορά, φταις εσύ. Εσείς που δηλώνετε Πατριώτες κι όχι Εθνικιστές, να θυμάστε: Εθνικιστής ήταν ο Λεωνίδας και πατριώτης ο Εφιάλτης.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/jupnhste#ixzz5UeadzkST

Exit mobile version