Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ελ. Ζαρούλια: Το «συνταγματικό τόξο» καλύπτει τους φιλοσκοπιανούς ενάντια στις αποφάσεις του Αρείου Πάγου – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Η συναγωνίστρια και βουλευτής Β΄ Αθηνών Ελένη Ζαρούλια κατά την διάρκεια των επίκαιρων ερωτήσεων πήρε τον λόγο και αφού κατήγγειλε τους υπουργούς της ανθελληνικής κυβέρνησης που δεν απαντούν στις ερωτήσεις της Χρυσής Αυγής και αναφέρθηκε στην τακτική των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που καταπατούν το Σύνταγμα και τις αποφάσεις του Αρείου Πάγου καλύπτοντας τις φιλοσκοπιανές οργανώσεις που δρουν στην Ελλάδα.  

Ακολουθεί ολόκληρη η τοποθέτηση της συναγωνίστριας:

Το περασμένο Σάββατο η αυτοαποκαλούμενη “ΣΤΕΓΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ” επιχείρησε να διοργανώσει στον Άγιο Παντελεήμονα Φλώρινας χοροεσπερίδα, με στόχο να προπαγανδίσει ακραίες ανθελληνικές θέσεις, παρόμοιες με αυτές που επικαλείται ο Ζάεφ με αφορμή τη σύναψη της συμφωνίας των Πρεσπών.

Εν τέλει η εκδήλωση των Σκοπιανών απέτυχε παταγωδώς και αυτό επειδή, εκείνο που όφειλε να κάνει ένα κράτος που θέλει να λέγεται σοβαρό, το έκανε η Χρυσή Αυγή. Αντί δηλαδή το κράτος να αποτρέψει την έξαρση φαινομένων που προσβάλλουν το διεθνές δίκαιο, την ιστορία μας, ακόμα και την ίδια τη συμφωνία που εσείς υπογράψατε με την σκοπιανή κυβέρνηση, χρειάστηκε να επιστρατευτούν τα εθνικά αντανακλαστικά των Ελλήνων, που ενεργοποίησε η Χρυσή Αυγή καλώντας σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο εν λόγω χωριό.

Είναι πασιφανές ότι αυτές οι αδικίες εις βάρος της χώρας μας δεν μπορούν να οδηγήσουν παρά σε τραγωδίες. Τη στιγμή που το ανώτατο δικαστήριο της χώρας μας επικαλείται την ενδεχόμενη ύπαρξη εθνικά επιβλαβών στοιχείων, αλυτρωτικού χαρακτήρα, στο καταστατικό του υπό σύσταση συλλόγου που φέρει το όνομα “ΣΤΕΓΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ”, γεγονός που επίσης οφείλεται στη Χρυσή Αυγή κατόπιν αναφοράς την στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, η κυβέρνηση αδιαφορεί και -ακόμα χειρότερα- αρνείται να προσέλθει στη βουλή για να συζητήσει ένα τόσο μείζον εθνικό θέμα.

Εδώ θα καταθέσω για τα πρακτικά την απόφαση του Αρείου Πάγου που ανάμεσα σε άλλα λέει ότι οι αρχαίοι Μακεδόνες ήταν αναμφισβήτητα Έλληνες, δωρικό ή κατά άλλη εκδοχή αιολικό φύλο. Αυτή είναι η απόφαση του Αρείου Πάγου να την καταθέσω για τα πρακτικά και επίσης είχανε κάνει έφεση, που το εφετείο συντάσσεται με αυτή την απόφαση του Αρείου Πάγου και λέει συμπερασματικά: «Η αναγνώριση του σωματείου προσκρούει στην ανάγκη ειρηνικής συμβίωσης των πολιτών της περιοχής και κατ΄ επέκταση της γαλήνης της χώρας.

Όσο κι αν αγνοείτε την πραγματικότητα, να ξέρετε ότι η σιωπή σας αποτελεί την πιο ηχηρή απάντηση στα καίρια ερωτήματα που σας θέτουμε. Εάν νομίζετε ότι με το να μας αποφεύγετε θα καταφέρετε να κρύψετε τα προβλήματα κάτω από το χαλί, να είστε βέβαιοι ότι ο τρόμος σας να μας αντιμετωπίσετε με διάλογο και επιχειρήματα αποδεικνύει με τίνος το μέρος είναι η αλήθεια.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/el.-zaroulia-to-suntagmatiko-tojo-kaluptei-tous-filoskopianous-enantia-stis#ixzz5UfkPo7fB

Exit mobile version