Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ρεπορτάζ STAR: Η Χρυσή Αυγή μπλόκαρε εκδήλωση φιλοσκοπιανών στην Φλώρινα – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο τηλεοπτικός σταθμός STAR στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων αναφέρθηκε στην διαμαρτυρία της Χρυσής Αυγής στον Άγιο Παντελεήμονα Φλώρινας όπου φιλοσκοπιανοί επιχείρησαν να διοργανώσουν εκδήλωση με σκοπό να δημιουργήσουν ζήτημα «μακεδονικής μειονότητας» μέσα στην Ελλάδα.

«Κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή αποφευχθήκαν τα επεισόδια στη Φλώρινα όταν οπαδοί της Χρυσής Αυγής μπλόκαραν διοργάνωση της κίνησης Ουράνιο Τόξο. Μετά την πρώτη ψηφοφορία στη Σκοπιανή Βουλή αλυτρωτικές διεκδικήσεις του παρελθόντος ξυπνάνε στη Βόρεια Ελλάδα.

Το κόμμα των Σκοπιανών με έδρα τη Φλώρινα, που στην επιγραφή τους το αποκαλούν Λερίν, είχε προγραμματίσει εκδήλωση στο Αμύνταιο για να ιδρύσει «Στέγη Μακεδονικού Πολιτισμού». Βασικός στόχος των δίγλωσσων Σλαβόφωνων είναι να δημιουργήσουν θέμα μακεδονικής μειονότητας.» ανέφερε μεταξύ άλλων το ρεπορτάζ.

Διαβάστε επίσης: Νίκη των Ελλήνων Εθνικιστών στην Φλώρινα απέναντι στις ανθελληνικές εκδηλώσεις των φιλοσκοπιανών και την αστυνομοκρατία!

Η Χρυσή Αυγή ΑΚΥΡΩΣΕ την ανθελληνική εκδήλωση των φιλοσκοπιανών στην Φλώρινα: Ούτε ψυχή δεν πάτησε! ΒΙΝΤΕΟ

Κλάμα στα σκοπιανικά ΜΜΕ: Η Χρυσή Αυγή ακύρωσε την εκδήλωση των «μακεδόνων» στην Φλώρινα!

Μπλόκο στους φιλοσκοπιανούς από την Χρυσή Αυγή: Δηλώσεις ήττας των διοργανωτών… με ρητορική Σύριζα! 2 BINTEO

Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας: Βαρύ πένθος στο ανθελληνικό καθεστώς για την ήττα των σκοπιανών

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/reportaz-star-h-chrush-augh-mplokare-ekdhlwsh-filoskopianwn-sthn-flwrina-bi#ixzz5Ughwxiik

Exit mobile version