Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Και ενώ όλα συνεχίζονται μέσα σε καθημερινή σήψη…διαφθορά και παρακμή, στην Πατρίδα που επιλέξαμε πλέον… να παραμείνουμε και να ζούμε όσο οδυνηρό και να είναι αυτό, να και ένα ξάφνιασμα ..ευχάριστο(!) όπως και αν αναφέρθηκε από το “κατευθυνόμενο”όπως όλα άλλωστε τα κανάλια… Star! Τόλμησαν να ενημερώσουν για την Πατριωτική αντίσταση της Χρυσής Αυγής (βαφτίζοντας την ως…”καπηλεία”) στην άκρως ανθελληνική – φιλοσκοπιανή οργάνωση,  που εδρεύει χρόνια τώρα σε Φλώρινα, το “Ουράνιο Τόξο”. Προφανώς το εν λόγω αυτοαποκαλούμενο “μακεδονικό” κομμάτι της Φλώρινας παίρνοντας φόρα, από την επικύρωση της Προδοσίας (Συμφωνίας) των Πρεσπών θέλησε να το γιορτάσει κιόλας!

Ευτυχώς όμως που υπήρχε και η αντίδραση της Χρυσής Αυγής και δεν τους το ….επέτρεψε.. Όσο και να μην την αναφέρουν πουθενά…όσο και να την έχουν στην …άκρη, δυστυχώς για αυτούς(!)  υπάρχει πάντα σε κάθε δημοσκόπηση τους και με τα ποσοστά που παίρνει αδυνατούν να την “κρύψουν”!!! Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη αναγνωρισμένη Πατριωτική δύναμη της Ελλάδας πλέον…όσα “αναχώματα” και να στήνονται…και θα αποδειχθεί πάλι με τις εκλογικές αναμετρήσεις που “έρχονται”!  Καιρός να αρχίσουν να το “χωνεύουν” αυτοί που μόνο κακό προσέφεραν στην χώρα ετούτη….. Καλή συνέχεια στους Πατριώτες!

Αννα Κ.

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας!

Αισθάνομαι βαθιά ταπεινωμένη.Παραμονές της Εθνικής Γιορτής της 28ης Οκτωβρίου και τα καθάρματα της συγκυβέρνησης βάζουν πλάτη για να ξεπουλήσουν την Μακεδονία στα Σκόπια. Πολλοί οι πρόθυμοι Βουλευτές να σηκώσουν όλο αυτό το φορτίο του Εθνικού ξεπουλήματος. Ο πρώην Διοικητής εσόδων Θεοχάρης, ο Δανέλης, η Παπακώστα, ο Κουίκ, η Κουντουρά και αρκετοί ακόμα σύγχρονοι εφιάλτες. Πρώην και νυν του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, διαγωνίζονται σε ανθελληνισμό και Εθνική μειοδοσία. Κανένας Εθνικιστής βουλευτής μέσα σε αυτούς επειδή όλοι δεν είμαστε ίδιοι.Τα ΟΧΙ θέλουν Μεταξάδες και αυτό είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα μόνο της Χρυσής Αυγής μέσα σε αυτή την ανθελληνική και ξενόδουλη Βουλή.

Με Τιμή Γεωργία Π.,  Αθήνα

Παραμύθι Καμμένου περί εσωκομματικής εκκαθάρισης των «μακεδονοκλαστών»

Πεντακόσιες χιλιάδες αφγανοί και ιρακινοί περιμένουν στην Αδριανούπολη να περάσουν τον Έβρο. Απόβαση κανονική από 50 μεραρχίες φανατικών ισλαμιστών  και το επίσημο ελλαδικό κράτος κοιμάται! Τι άλλο πρέπει να γίνει για να καταλάβουμε ότι έχουμε πόλεμο ευρείας κλίμακας και δεν έχει πέσει ούτε μια ντουφεκιά; Μας σφάζουν μέσα στα σπίτια μας και τους επιδοτούμε κι από πάνω. Κάτι πρέπει να γίνει γιατί στο τέλος θα μας αναγκάσουν να πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας. Δεν δουλέψαμε σαράντα χρόνια για να μας σκοτώνουν οι μουσουλμάνοι μέσα στα σπίτια μας, να μας κόβουν τις συντάξεις μας και να τις δίνουν στους μαχαιροβγάλτες. Φτάνει πια!

Δημήτριος Ζ.

Μισό εκατομμύριο αφγανοί ετοιμάζονται να περάσουν στην Ελλάδα μέσω Τουρκίας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-23-oktwbriou-2018#ixzz5Uk0kxAND

Exit mobile version