Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εφιαλτικά στοιχεία για τον δημογραφικό θάνατο της Ελλάδας και της Ευρώπης

Η δημοσίευση μιας έρευνας και ένα άρθρο σε καθεστωτική φυλλάδα είναι ενδεικτικά του δημογραφικού κινδύνου για την Ελλάδα και την Ευρώπη. Ο Αντώνης Κοκορίκος, υπό τον τίτλο «Δημογραφική κατάρρευση» γράφει, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Η έξοδος ως μεταναστών 500.000 μορφωμένων Ελλήνων σε παραγωγική ηλικία αύξησε τον μέσο όρο ηλικίας. Η αδυναμία απασχόλησης  σχεδόν 1.500.000 Ελλήνων ηλικίας 45 έως 65 ετών και η ανεργία των νέων σταθερά άνω του 50% την τελευταία δεκαετία συνέδεσαν με οδυνηρό τρόπο τη δημογραφική κατάρρευση με την οικονομική κρίση. Πριν από το 2008, όταν δεν είχαμε μπει σε φάση «ραγδαίας κατάρρευσης», αρκούσε μια πολιτική επιδότησης από το κράτος του τρίτου παιδιού με 600 ευρώ τον μήνα ως τη συμπλήρωση του 18ου έτους του, για να αναστραφεί η αρνητική πορεία.

Σήμερα, πρέπει να εφαρμοστούν άμεσα θαρραλέες πολιτικές με ισχυρά κίνητρα από το πρώτο παιδί. Διαφορετικά, ήδη από την επόμενη γενιά (μετά από 25 χρόνια) η Ελλάδα θα είναι διαφορετικός χώρος και όχι χώρα. Μία λύση που θα μπορούσε να υιοθετήσει το ΔΝΤ είναι η αθρόα πολιτογράφηση ως Ελλήνων μεταναστών από την Ασία και από την Αφρική, οι οποίοι πολύ σύντομα μπορούν να αποτελέσουν το 50% του πληθυσμού. Πειραματόζωο αυτής της πολιτικής «ανοιχτών συνόρων» αποτελεί η Σουηδία και ήδη το Μάλμε, η τρίτη σε μέγεθος πόλη της Σουηδίας  έχει ξένους κατοίκους σε ποσοστό άνω του 50%. 

Το ΔΝΤ δεν έχει εθνικιστικά εμπόδια ή ιδεολογικές αγκυλώσεις. Δεν πιστεύει ότι η Ελλάδα και οι Έλληνες είναι το άλας της γης και δεν πρέπει να χαθεί. Ανάλογη πορεία ακολουθεί η ελίτ της ΕΕ, που προωθεί την πολιτική «νεωτερικότητας», και θέλουν η Ευρώπη να κατοικείται από έναν λαό, τον ευρωπαϊκό, ο οποίος θα προκύψει από την πρόσμειξη των απογόνων των αυτοχθόνων λαών με τους μετανάστες. Κατά το πρότυπο του «αμερικανικού λαού», που προέκυψε από επιμειξία των λευκών Ευρωπαίων μεταναστών.

Φυσικά αυτή η πολιτική παραγνωρίζει ότι η Ευρώπη κατοικείται από διαφορετικούς λαούς, ενώ οι ΗΠΑ το 1770 ήταν μόνο μετανάστες. Επίσης αποσιωπάται ότι και οι ΗΠΑ χρειάστηκε να εφαρμόσουν πολιτική γενοκτονίας εναντίον των Ινδιάνων, οι οποίοι από 100 εκατομμύρια απέμειναν 20.000 άνθρωποι, αλκοολικοί, συφιλιδικοί και κλεισμένοι σε γκέτο. Χωρίς να θέλω να τρομοκρατήσω κανέναν, οι Έλληνες αποχαιρετούν τον πλανήτη».

Με ομολογουμένως έξυπνο τρόπο ο δημοσιογράφος αποκαλύπτει το σχέδιο μετατροπής της Ευρώπης σε μια πολυφυλετική Ήπειρο, όπου οι Χώρες θα μετατραπούν σε χώρους και οι Ομοιογενείς Λαοί της σε ετερογενείς πληθυσμούς, με την Ελλάδα να αντιμετωπίζει τον μεγαλύτερο κίνδυνο. Σχετική με το όλο θέμα είναι και η δημοσίευση μιας έρευνας όπου, ανάμεσα σ’ άλλα, διαβάζουμε και τα εξής:

Δείκτης Ολικής Γονιμότητας 2017

Αυτό το οποίο παρατηρούμε είναι ότι και οι δέκα πρώτες χώρες, με τον υψηλότερο δείκτη ολικής γονιμότητας, βρίσκονται στην Αφρική. Στον Νίγηρα κάθε γυναίκα στην αναπαραγωγική της ηλικία αναμένεται να φέρει στον κόσμο 7,3 παιδιά.

Αντιθέτως, επτά στις δέκα χώρες που έχουν τη μικρότερη τιμή του δείκτη ολικής γονιμότητας βρίσκονται στην Ευρώπη. Μεταξύ αυτών είναι και η Ελλάδα με 1,3 παιδιά για κάθε μία γυναίκα στην αναπαραγωγική της ηλικία. Δηλαδή, παρατηρούμε τιμή του δείκτη μικρότερη από το «μαγικό» αριθμό 2,1 παιδιά ανά γυναίκα για την αναπλήρωση των γενεών.

Εάν αυτοί οι δείκτες συνεχιστούν, τότε το αποκαρδιωτικό τελείωμα στο κείμενο του Κοκορίκου θα αποτελέσει μια θλιβερή πραγματικότητα οριστικού δημογραφικού θανάτου του Ελληνικού Έθνους…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/efialtika-stoicheia-gia-ton-dhmografiko-thanato-ths-elladas-kai-ths-eurwphs#ixzz5Uk26y1hW

Exit mobile version