Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί αύριο το άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου: Για εκείνους που δεν μας… «βλέπουνε»

Το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πήρε την πρωτοβουλία να απαντήσει σε μία ανθελληνική πρόκληση, η οποία επρόκειτο να λάβει χώρα στον ιερό τόπο της Μακεδονίας μας. Ένα υπό ίδρυση σωματείο, το οποίο έχει κριθεί από τον Άρειο Πάγο ότι απειλεί την εθνική ακεραιότητα της Ελλάδος, είχε σκοπό να κάνει εκδήλωση στην ακριτική Φλώρινα. Αντίδραση καμία, αντίδραση μόνο από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και από κάποιους απόλυτα σεβαστούς ανεξάρτητους πατριώτες.

Οι “σωτήρες” και οι “μεσσίες” του λεγόμενου ακροδεξιού χώρου σιωπή… και πώς άλλωστε θα μπορούσαν να μη σιωπήσουν; Εάν δεν είναι καλά παιδιά, δεν θα υπάρχουν στα τηλεπαράθυρα των “νταβατζήδων” και αυτό πολύ απλά σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν καν γιατί μόνον εκεί υπάρχουν.

Η ανθελληνική πρόκληση τελικά δεν έλαβε χώρα λόγω της αντιδράσεως της εθνικής η οποία υπήρξε και την οποία βεβαίως και δεν πρόβαλε κανένας τηλεοπτικός σταθμός, καμία εφημερίδα, κανένα από τα μεγάλα μέσα του διαδικτύου. Και ύστερα κάποιοι παραπονιούνται ότι δεν μας… “βλέπουνε”! Την ίδια μάλιστα ημέρα μία ομάδα μελών του Μετώπου Νεολαίας έκανε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Κηφισιάς και κατευθύνθηκε προς το άγαλμα του Παύλου Μελά. Ούτε αυτό το πρόβαλε κανείς. Κάποιοι όμως θέλουν να μας “βλέπουνε” και δεν μας “βλέπουνε”. Θα επανέλθουμε σε αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΟΥ Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diabaste-sthn-efhmerida-chrush-augh-pou-kukloforei-aurio-to-arthro-tou2#ixzz5UlaIs4ii

Exit mobile version