Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Α. Γρέγος: Απαξιώνετε και υποβαθμίζετε την ιστορική μας κληρονομιά! 2 ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Στην Ολομέλεια της Βουλής μίλησε ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, Αντώνης Γρέγος αναφορικά με το νομοσχέδιο του υπουργείου Πολιτισμού για την δημιουργία οργανισμού μουσείων εικαστικών τεχνών Θεσσαλονίκης.

Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι πρόκειται για ένα άνευ ουσίας νομοσχέδιο, το οποίο για ακόμη μια φορά εξυπηρετεί μικροπολιτικά συμφέροντα του ΣΥΡΙΖΑ, με σκοπό την δημιουργία κομματικού στρατού.

Μάλιστα, ο ΣΥΡΙΖΑ φέρνει προκλητικά νομοσχέδια στην Βουλή, την στιγμή που έχει ξεπουληθεί το όνομα της Μακεδονίας μας στα Σκόπια, που το Μουσείο του Μακεδονικού Αγώνα βρίσκεται σε υποβάθμιση και η οικία του Παύλου Μελά είναι υπό κατάρρευση, με αποτέλεσμα φυσικά την απαξίωση της ιστορικής μας κληρονομιάς.

Στην δευτερολογία του ο Συναγωνιστής Γρέγος τοποθετήθηκε υπέρ της ανέγερσης του νέου γηπέδου του ΑΣ ΠΑΟΚ στην Τούμπα, διαβάζοντας και την σχετική επιστολή του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/a.-gregos-apajiwnete-kai-upobathmizete-thn-istorikh-mas-klhronomia-binteo#ixzz5Um3zKiJ8

Exit mobile version