Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος στην εκπομπή “Εθνικιστική Φωνή” – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Στην  εκπομπή του Γεωργίου Ρεντετάκου “Εθνικιστική Φωνή” μίλησε ο πρώην Βουλευτής και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής, Αρτέμης Ματθαιόπουλος, αναφορικά με όλα τα ζητήματα που αφορούν την πολιτική επικαιρότητα.

Όσον αφορά το μείζον ζήτημα της υπογεννητικότητας, ο Συναγωνιστής τόνισε ότι οι γεννήσεις πλέον είναι λιγότερες από τους θανάτους, αυξάνεται ραγδαία ο αριθμός των Ελλήνων που αναζητούν εργασία στο εξωτερικό, ενώ παράλληλα πολλαπλασιάζονται τα κύματα λαθρομετανάστευσης προς την Ελλάδα.

Στην συνέχεια, σημείωσε ότι η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που υπερασπίζεται τα εθνικά συμφέροντα, όπως συνέβη στην Φλώρινα, όπου Συναγωνιστές συνέβαλαν στην ματαίωση φιλοσκοπιανής εκδήλωσης, οργανωμένης από το περίφημο «Ουράνιο Τόξο».

Φυσικά πέρα από τα Σκόπια, τόσο η Αλβανία, όσο και η Τουρκία επιβουλεύονται τμήματα της ελληνικής επικράτειας, με την υπάρχουσα ανθελληνική κυβέρνηση να παρουσιάζει μια πρωτοφανή (αν και αναμενόμενη) παθητικότητα.

Η συνέντευξη έκλεισε με τον Αρτέμη Ματθαιόπουλο να αναφέρεται στην ιδιότυπη ασυλία που λαμβάνουν από το καθεστώς διάφορες αριστερές-αναρχικές οργανώσεις, σε αντίθεση με την Χρυσή Αυγή, της οποίας ο Αρχηγός και οι Βουλευτές συκοφαντήθηκαν, πολεμήθηκαν και εν τέλει φυλακίστηκαν, χωρίς να έχουν διαπράξει κάποιο αδίκημα και φυσικά χωρίς αποδείξεις.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-sunagwnisths-artemhs-matthaiopoulos-sthn-ekpomph-ethnikistikh-fwnh-binteo#ixzz5UmtsbV7k

Exit mobile version