Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Η τούρκοι φώναξαν τον Έλληνα πρέσβη στο υπουργείο εξωτερικών τους να του τραβήξουν το αυτί μην τυχόν και επεκτείνουμε τα χωρικά μας ύδατα στα 12 μίλια όπως ορίζει το διεθνές ναυτικό δίκαιο. Με την ουρά στα σκέλια οι πολιτικάντηδες στους τουρκαλάδες, στα τέσσερα με τους δανειστές, υποκλίσεις στους λαθρομετανάστες και τσαμπουκά μόνο στους Έλληνες που πληρώνουν τα σπασμένα. Θρασύδειλοι, κλεφταράδες και ανίκανοι. Αυτοί μας κυβερνούν και το μόνο που αλλάζει εδώ και δεκαετίες είναι μόνο το χρώμα τους, πράσινοι, μπλε και ροζ. Πρέπει να τελειώσουμε με αυτούς πριν μας τελειώσουν εκείνοι, στις επόμενες εκλογές μόνο Χρυσή Αυγή!

Γιώργος Κ., Περιστέρι

Απίστευτες καταγγελίες από το ρωσικό ΥΠΕΞ για την ψηφοφορία στα Σκόπια: Ο αμερικανός πρέσβης ήταν μέσα στη Βουλή και συντόνιζε την διαδικασία!

Η Ελλάδα πεθαίνει στην κυριολεξία. λυπάμαι που το λέω αλλά σαν μαία εργαζόμενη σε δημόσιο μαιευτήριο τα στατιστικά είναι τραγικά! Στους δέκα τοκετούς που μας έρχονται μόνο ένας είναι από Έλληνες. Οι λοιποί εννιά είναι αλλοδαπών. Επίσης, η πλειοψηφία των αλλοδαπών έχει πάνω από δύο τέκνα, ενώ οι Έλληνες μόνο ένα! Περιμένουμε έτσι να πάμε μπροστά σαν Έθνος; Χρεωκοπημένοι οικονομικά, ηθικά και βιολογικά, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να στηρίξουμε την Χρυσή Αυγή. Να δοθεί προτεραιότητα στον Έλληνα!

Νίκη Σ.

Ύστερα από αίτημα της Χρυσής Αυγής στη δημοσιότητα ο «Φάκελος της Κύπρου»: Μετά από «δημοκρατική» λογοκρισία βεβαίως…

Συγχαρητήρια για την ενέργειά σας να μπλοκάρετε τους σκοπιανοτσολιάδες στην Φλώρινα. Το θράσος των ανθελλήνων πρέπει να σταματήσει. Κάνουν όλοι ότι τους αρέσει. Όποιος ζει στην Ελλάδα οφείλει να σέβεται την Ελλάδα και να ζει σαν Έλληνας. Σε όποιον δεν αρέσει ας πάει στα Σκόπια, στην Τουρκία, στην Αλβανία, στην Βουλγαρία και όπου άλλου θέλει. Μαζέψαμε τον κάθε πεινασμένο βαλκάνιο εδώ, τον ταΐσαμε, τον ποτίσαμε και θέλει και “αλυτρωτισμούς” τώρα που λίγδωσε το άντερό του. Ας ηρεμήσουν όλοι αυτοί και να πουν και ένα “Δόξα τον Θεό” γιατί η υπομονή μας εξαντλείται.

Α.Ρ.

Ντροπή! Η ΕΛ.ΑΣ. συλλαμβάνει Πατριώτες και σφυρίζει αδιάφορα στην ανάρτηση πανό των συριζαίων στον Λευκό Πύργο

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-24-oktwbriou-2018#ixzz5UpuDrMsy

Exit mobile version