Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πυξίδα Ιδεών: Η επερχόμενη Εθνική Επανάσταση του Ελληνικού ήθους και πνεύματος

Πυξίδα Ιδεών: Η επερχόμενη Εθνική Επανάσταση του Ελληνικού ήθους και πνεύματος

Άρθρο από την εφημερίδα “Χρυσή Αυγή”

Τα εκφυλισμένα και ξενόδουλα αστικά κόμματα, δούλοι και απολογητές της κυριαρχίας του πλούτου, μέσα στην ιδεολογική τους κενότητα, νοιώθουν αποστροφή και φόβο απέναντι στην δική μας «ακραία» τόλμη και στην «λατρεία της απλότητας». Με την πνευματική αλαζονεία μιας ολιγαρχικής ψευτο-ελίτ μας κρίνουν σαν «στημένο» δικαστήριο και φωνάζουν εξακολουθητικά την αυθαίρετη και δόλια ετυμηγορία τους, ότι εκείνοι είναι τάχα οι «πολιτικοί», ενώ εμείς είμαστε μια «εγκληματική συμμορία». Στην καλύτερη περίπτωση, μας θεωρούν τους πρωτοπόρους εχθρούς της δικής τους αστικής κοσμοθεωρίας. Αυτοί οι πατριδέμποροι που υμνολογούν του μπολσεβίκους φονιάδες και συνοδοιπορούν μαζί τους στην οδό της Εθνικής Καταστροφής, λασπολογούν ασύστολα σε βάρος των Εθνικών Ιδεών.

Εφόσον κατέχουμε την ικανότητα να βλέπουμε τις πραγματικές διαστάσεις του βίου της ελληνικής κοινωνίας, αλλά διαθέτουμε και την τόλμη να τις παρουσιάζουμε σαφέστατα και αφτιασίδωτα, έχουμε επίσης τη δύναμη να αφυπνίσουμε και να κινητοποιήσουμε τις μάζες του Λαού μας προς τις νέες μας αρχές πολιτικού βίου και προς τους βασικούς τύπους μιας Εθνικιστικής Πολιτικής της Λαϊκής Κοινότητας. Αυτές οι ανατρεπτικές μας επιλογές γέννησαν μιαν ασυνήθιστη διαδικασία αναταραχής της πολιτικής ισχύος και εύλογα είχαν οξείες επιπτώσεις.

Κάθε πολιτικός διάλογος στηρίζεται στην περιγραφή των βασικών εννοιών και στην εξήγηση των αρχών ενός πολιτικού φορέα. Ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο, το φαύλο ξενόδουλο Καθεστώς αρνείται με κάθε τρόπο τη συμμετοχή μας στον διάλογο. Οι κάθε λογής μπολσεβίκοι και οι «χρήσιμοι ηλίθιοι» αστοί «Δεν μιλούν με τους φασίστες!». Συνεπώς είναι ιδιαιτέρως σημαντικό να μπορούμε να προσελκύουμε τους συμπατριώτες μας και έτσι να προξενούμε την εκδήλωση πολιτικής πράξης από εκείνους που γνώρισαν, αποδέχθηκαν και κατανόησαν τις απλές, σαφείς και ειλικρινείς θέσεις μας, τους δικούς μας «πολιτικούς ορισμούς» (παρά την φίμωση και την απόρριψή μας). Όταν μπορεί κάποιος να αναγνωρίζει ξεκάθαρα τις βασικές μας ιδέες, θα δει έκπληκτος ότι η πολιτική δράση προκύπτει από αυτές σχεδόν οργανικά, αβίαστα, φυσικά και αυτονόητα.

Είναι προφανές σε ποια πολιτική εξέλιξη αποσκοπούν οι ιδέες μας και ως εκ τούτου γίνεται επίσης ολοφάνερο ότι, η πολιτική διαδικασία που ξέσπασε στην Ελλάδα μετά από την εφόρμηση του Κινήματος πρέπει να συνεχιστεί. Μπορεί και πρέπει να φθάσει στην ολοκληρωτική της κορύφωση, καθώς ο Λαϊκός – Εθνικιστικός τρόπος σκέψης θα ανακαινίσει και θα συμπληρώσει με το ζείδωρο περιεχόμενό του ολόκληρο τον δημόσιο και ιδιωτικό βίο των Ελλήνων.

Η Εθνικιστική κατάληψη της εξουσίας, θα είναι ειρηνική και νόμιμη, αλλά θα είναι μια καθολική και γενικευμένη Επανάσταση: η Ελληνική Επανάσταση!

Ελάχιστοι άνθρωποι κατανοούν τι πραγματικά συνεπάγεται αυτή η Επανάσταση, τι πράγματι αντιπροσωπεύει από μιαν ιστορική, δυναμική και εξελικτική άποψη. Υπάρχουν ακόμη και μερικοί σύντροφοί μας οι οποίοι δεν θέλουν να παραδεχθούν και να συνειδητοποιήσουν ότι ΜΟΝΟΝ ΕΜΕΙΣ επαγγελλόμαστε μιαν αληθινή Επανάσταση στην Πατρίδα!

«Επανάσταση»! Τι ακριβώς σημαίνει αυτή η λέξη; Πριν από την προέλαση του Κινήματος, ο καθένας συνέδεε με αυτήν την έννοια κάποια χαρακτηριστικά της που ήσαν «διακοσμητικά» και «αφηγηματικά», οριακώς περιφερικά στο κεντρικό νόημα του τι είναι όντως επαναστατικό. Υπό τον όρον «επανάσταση» φανταζόταν κανείς μια πολιτική διαδικασία που θα διεξαγόταν στα οδοφράγματα, μια πολιτική διαδικασία που θα οδηγείτο ενάντια στην ισχύουσα νομοθεσία. Μιαν αλληλουχία δράσεων στημένη στο μεταπολιτευτικό φαντασιακό σκηνικό της ψευτοεπαναστατικής μυθολογίας της αριστεράς: Ένα μεγάλο κομμάτι ΕΑΜικής μερίδας, με λίγη σάλτσα «εδώ Πολυτεχνείο» και… αναρχοαυτόνομα μπαχαρικά.

Όλοι πίστευαν πως γνώριζαν την διαδικασία, αλλά ουσιαστικά απλώς παρατηρούσαν αποσπασματικά την ορατή μόνον ιστορική διαδικασία, ήτοι την βίαιη καθαίρεση της άρχουσας τάξης, την ανατροπή του Καθεστώτος και την κατάληψη της εξουσίας από ένα νέο σύνολο ισχύος, ενεργούμενο βιαίως. Ωστόσον η αόρατη διεξαγωγή μιας αληθινής Επανάστασης, συνεπάγεται κάτι εντελώς διαφορετικό. Η ιδέα των «οδοφραγμάτων» ενάντια στην εξουσία δεν ανήκει απαραίτητα στην αληθή Επανάσταση, όπως επίσης επ’ ουδενί δεν αποτελεί πάντα το αναγκαστικό τυπικό γνώρισμά της.

Η Εθνικιστική Επανάσταση είναι η επανάσταση των πατροπαράδοτων αξιών και του ήθους της Παράδοσης ενάντια στην σήψη της εθνοαποδόμησης, είναι η κορυφαία ανατρεπτική πράξη μέσω της οποίας θα παραγκωνιστεί, θα ανατραπεί και θα αντικατασταθεί η τυραννία του φιλελευθερισμού! Είναι η επανάσταση της Εθνικής Ψυχής ενάντια στον μισελληνικό εξουσιαστικό νου, η επανάσταση της Λαϊκής Κοινότητας ενάντια στον ατομισμό, της Κοινωνικής Δικαιοσύνης ενάντια στην πλουτοκρατική αδικία.

Η Επανάσταση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος αρνείται ενώπιον του Θεού και όλων των αρχών και λαών του πλανήτη, τις δουλικές υποχρεώσεις που απορρέουν από τις συμφωνίες της εξάρτησης, συμφωνίες που βασίστηκαν στα ψέματα των ξενόδουλων εξουσιαστών και επιβλήθηκαν με τον δόλο. Το Κίνημα είναι αποφασισμένο να διεξάγει αδυσώπητο πόλεμο μέχρι να κατορθώσει να ακυρώσει όλες αυτές τις επιβληθείσες εθνοκτόνες συμφωνίες και όλα τα παράγωγά τους!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pujida-idewn-h-eperchomenh-ethnikh-epanastash-tou-ellhnikou-hthous-kai-pneu#ixzz5UrZkYebc

Exit mobile version