Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επανήλθε η Γεννηματά για τον μεγάλο συνασπισμό ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

Επανήλθε η Γεννηματά για τον μεγάλο συνασπισμό ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

Φαίνεται ότι το κλεφτοΠΑΣΟΚ έχει σοβαρό σύνδρομο στέρησης της εξουσίας, κάτι το οποίο επιβεβαιώνεται από την επαναφορά του αιτήματός της για την σύσταση κυβέρνησης «μεγάλου συνασπισμού», με δηλώσεις της Φώφης Γεννηματά την Τρίτη.

«Η λύση αυτή την ώρα για την χώρα είναι κυβέρνηση συνεργασίας με την ευρύτερη δυνατή πλειοψηφία. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να μείνει απ’ έξω και να πετά πέτρες ξανά στην εθνική προσπάθεια», δήλωσε η Γεννηματά και ξεδίπλωσε εκ νέου την πρόταση του κόμματός της για την δημιουργία μιας κυβέρνησης τριπλής συμμετοχής και συνεργασίας, μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, μετά την διενέργεια των επόμενων εκλογών.

Κάτι τέτοιο αποτελεί άλλωστε και διακαή επιθυμία των διεθνών τοκογλύφων, οι οποίοι είναι αυτοί που δίνουν τις εντολές στο εγχώριο υπηρετικό πολιτικό προσωπικό και παίρνουν τις τελικές αποφάσεις. Υπενθυμίζουμε, βεβαίως, ότι αν και όταν συμβεί το σενάριο αυτό ,αυτομάτως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα καταστεί Αξιωματική Αντιπολίτευση, με ό,τι συνεπάγεται αυτό για τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις που θα επιφέρει κάτι τέτοιο.

Γι αυτό, η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ενίσχυση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στις επόμενες εκλογές αποτελεί επιτακτική ανάγκη, καθώς θα επιφέρει σε άμεσο βαθμό ευεργετικά αποτελέσματα για την Πατρίδα και τον Λαό. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΧΑΜΕΝΗ προς τα κάθε λογής «ορφανά» της πατριδοκάπηλης ΝΔ, τα οποία θα επιχειρήσουν ν α μειώσουν όσο μπορούν την αναπόφευκτη άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε επίσης: Γεννηματά: «Να κάνουμε μια μεγάλη μνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ και ΠΑΣΟΚ»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/epanhlthe-h-gennhmata-sthn-protash-ths-gia-ton-megalo-sunaspismo#ixzz5UsA6ipJD

Exit mobile version