Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μια θέση Αγώνα για κάθε Χρυσαυγίτη

8,5 σχεδόν χρόνια έχουν περάσει από την είσοδο της Χώρας στον εφιαλτικό κόσμο των Μνημονίων, με την σύγχρονη εθνική υποδούλωση, την κοινωνική ανέχεια, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, να αποτελούν τα γνώριμα χαρακτηριστικά τους. Μέσα σ’ αυτό το χρονικό διάστημα έχουμε βεβαίως και την τελική φάση του ξεπουλήματος της Μακεδονίας ΜΑΣ στους σκοπιανούς σφετεριστές της, την σταδιακή μετατροπή όλης της Χώρας σε χώρο υποδοχής ολοένα και περισσότερων λαθρομεταναστών, την προσπάθεια «κοσοβοποίησης» της Θράκης, το μοίρασμα του Αιγαίου, την έξαρση της τουρκικής προκλητικότητας στην κατεχόμενη Κύπρο, την πλήρη εγκατάλειψη της Βορείου Ηπείρου στους αλβανούς κατακτητές της.

Το θέμα είναι το τι γίνεται από δω και πέρα. Πολλοί μιλούν γι’ αγώνες. Εννοείται πως πρέπει να υπάρξουν αγώνες, όχι μόνο γιατί ο εχθρός και τα ντόπια πουλημένα τομάρια έχουν αποθρασυνθεί πλήρως, αλλά και γιατί μόνο με αγώνες μπορούμε να αντιδράσουμε ενεργητικά και ευεργετικά απέναντι σ’ αυτήν την κατάσταση σήψης.

Τι αγώνες, όμως χρειαζόμαστε; Χρειαζόμαστε, λοιπόν, αγώνες Εθνικούς, Λαϊκούς, Ανατρεπτικούς, Εξεγερτικούς, που θα βάλουν φρένο στις αδίστακτες ορέξεις των γειτόνων μας, των διεθνών τοκογλύφων και των σύγχρονων Εφιαλτών που τους υπηρετούν. Τέτοιους αγώνες δεν μπορούν να δώσουν τα σκόρπια «μπουλούκια», τα οποία άνετα μπορεί να τα διαχειριστεί η αστική και μαρξιστική πολιτική με τα πολλά παρακλάδια που διαθέτει (πολιτικά, συνδικαλιστικά, κοινωνικά). Τέτοιους αγώνες μπορεί να δώσει ΜΟΝΟ ένα Αποφασισμένο και Σφυρηλατημένο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα που έχει Γνώση, έχει Οργάνωση, έχει Σχέδιο. Που ξέρει ΤΙ ζητάει, ΓΙΑΤΙ το ζητάει και ΠΩΣ ΝΑ το διεκδικήσει και να το κατακτήσει. Γι’ αυτό, μέγιστο πολιτικό καθήκον είναι η ενίσχυση της Πολιτικής Οργάνωσης του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Μακριά από τα κόμματα του πολιτικού κατεστημένου, μακριά από ακίνδυνες απολίτικες καταστάσεις, μακριά από πρόσωπα και φορείς που πίσω από ένα ψεύτικο πατριωτικό προσωπείο κρύβουν την χειρότερη προσήλωση στο σύστημα της παρακμής και της προδοσίας, μακριά από τον εφησυχασμό των «προφητειών» που καλλιεργούν με πανούργο τρόπο τώρα τελευταία κάποιοι επιτήδειοι, όχι για να ωθήσουν τον Λαό σε εγρήγορση, αλλά για να τον εφησυχάσουν στέλνοντάς τον στον καναπέ. Οι Εθνικιστές Επαναστάτες (πρέπει να) είναι οργανωμένοι πολιτικά στον δικό μας φορέα, την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, σε ρήξη με όλο το δεξιό και αριστερό πολιτικό προσωπικό του καθεστώτος. Έναν φορέα ικανό να αγωνίζεται τόσο για τα άμεσα και καθημερινά ζητήματα της Πατρίδας και του Λαού, όσο και για το μελλοντικό όραμα της Εθνικής και Κοινωνικής Απελευθέρωσης από το σημερινό διεφθαρμένο σύστημα.

Σε κάθε άλλη περίπτωση, όσοι καλλιεργούν χίμαιρες θα πέφτουν θύματα των ψευδαισθήσεών τους. Θα μοιάζουν με σύγχρονους Σίσυφους, θα κυλούν τον βράχο στην ανηφόρα και θα τον βλέπουν να ξανακατρακυλά στην αφετηρία. Κάθε καθυστέρηση σ’ αυτό το καθήκον βοηθά το ανθελληνικό καθεστώς να ανασυνταχθεί, να αναδιατάξει τα πολιτικά του προσωπικά, να κερδίσει πολύτιμο χρόνο για να διαφυλάξει τα συμφέροντά του και έτσι να παγιώσει τον επερχόμενο εδαφικό ακρωτηριασμό της Χώρας, το οριστικό ξεπούλημά της στους διεθνείς τοκογλύφους και την πλήρη φτωχοποίηση των Ελλήνων Εργαζομένων. Όποιος θέλει να Ζήσει ας Πολεμήσει!

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει μια Θέση Αγώνα για κάθε Έλληνα και Ελληνίδα που πραγματικά θέλουν να αγωνιστούν Έντιμα και Νόμιμα για Πατρίδα, Τιμή, Πίστη και Ελευθερία!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mia-thesh-agwna-gia-kathe-chrusaugith#ixzz5UxrHah72

Exit mobile version