Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Αντιφασίστες» βεβήλωσαν Εκκλησία στην Εύβοια: Απόλυτη σιωπή από τους «δικαιωματάκηδες»

«Αντιφασίστες» φρόντισαν να βεβηλώσουν Ιερό Ναό στην Εύβοια. Συγκεκριμένα, γράφοντας την λέξη «Εωσφόρος» (και μάλιστα ανορθόγραφα) μέσα στο Ιερό Ευαγγέλιο, συνθήματα και πετώντας τα άγια δισκοπότηρα, άγνωστοι βεβήλωσαν τον Ναό της Παναγίας της Οξυλιθιώτισσας στην Εύβοια.

Στον περιβάλλοντα χώρο του Ιερού Ναού οι ιερόσυλοι έγραψαν συνθήματα, όπως: «δόξα τα λεφτά έχουμε θεό», ενώ έβαψαν με συνθήματα και διάφορα σχήματα όλη την περιμετρική διάμετρο του ναού. Συνθήματα με «αντιφασιστικό» περιεχόμενο, όπως φαίνεται και στην σχετική φωτογραφία, δείχνοντας έτσι ποιος είναι ο κινητήριος μοχλός που οδηγεί τις άσχημες και πανάθλιες πράξεις τους ενάντια στην Ελλάδα και την Ορθοδοξία.

Τις απαράδεκτες εικόνες αντίκρισε πρώτη η νεωκόρισσα που πήγε για να καθαρίσει, η οποία αμέσως ενημέρωσε τον εφημέριο, που με την σειρά του ενημέρωσε τον Μητροπολίτη Καρυστίας και τις Αστυνομικές Αρχές. Από την αυτοψία που έγινε από αστυνομικούς του Α.Τ. Κύμης, δεν διαπιστώθηκε παραβίαση της πόρτας. Αναφέρεται μάλιστα, ότι δεν πρόκειται για έναν δράστη, αλλά για περισσότερους, οι οποίοι πρέπει να χρησιμοποίησαν τρία μπουκάλια σπρέι.

Εννοείται ότι η είδηση έπαιξε από ελάχιστα έως καθόλου στα ΜΜΕ. Το γεγονός ότι θύμα της επίθεσης υπήρξε ένας Ορθόδοξος Ναός και θύτες «αντιφασίστες» οδηγεί στο… λογικό συμπέρασμα της αποσιώπησης ουσιαστικά του βανδαλισμού αυτού. Εάν, όμως θύμα ήταν κάποιο αυτοσχέδιο τζαμί ή συναγωγή και θύτες τίποτα «ακροδεξιοί» ή «φασίστες», οι κάθε λογής «δικαιωματάκηδες» θα «έσκουζαν» τόσο πολύ, ώστε μέχρι και σε έκτακτο δελτίο ειδήσεων μπορεί να είχαμε φτάσει…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/antifasistes-bebhlwsan-ekklhsia-sthn-euboia.-apoluth-siwph-apo-tous-dikaiwm#ixzz5UyS1eCMf

Exit mobile version