Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

Πέντε χρόνια έχουν περάσει από την δολοφονία του Μάνου Καπελώνη και του Γιώργου Φουντούλη και δεν έχει συλληφθεί κανείς! Επιλεκτική δημοκρατία και εν ολίγοις αν είσαι Χρυσαυγίτης είσαι πολίτης Β’ κατηγορίας. Δεν δικαιούσαι δικαιοσύνη ούτε μετά τον θάνατό σου και εννοείται χωρίς ειδησεογραφική κάλυψη εκτός κι αν είσαι θύμα πολιτικής σκευωρίας. Τα δυο αυτά δολοφονημένα παλληκάρια είναι ο φάρος και η πυξίδα μας για να συνεχίσουμε την πορεία μας μέχρι την Νίκη και την δικαίωσή τους. Ούτε βήμα πίσω.

Μ.B.

«Χαβαλέ» με την κυβέρνηση Τσίπρα κάνουν τα τουρκικά ΜΜΕ: «Όταν απείλησε η Τουρκία, υποχώρησε η Αθήνα»

Το 1940 η Ελλάς βροντοφώναξe υπερήφανα “ΟΧΙ” στην υπερδύναμη της εποχής για την Τιμή και την Υπόληψή της, με έναν Ηγέτη πραγματικό που αγαπούσε έμπρακτα την Ελλάδα. Μετά από 80 χρόνια περίπου οι “αριστεροί” και οι “δεξιοί” πολιτικάντηδες υποκλίνονται στους πάντες και είναι όλο “ΝΑΙ”. Οι “δημοκράτες” του γλυκού νερού αποδεικνύονται οι μεγαλύτεροι φασίστες εφόσον στις μέρες τους ο λαός πεινάει, μεταναστεύει και αυτοκτονεί και εκείνοι ζουν μέσα στην χλιδή και την πολυτέλεια. Αυτοί δεν είναι αριστεροί θα μας πει ο μπολσεβίκος ο “ορίτζιναλ” και θα έχει δίκιο γιατί αν ήταν αυθεντικοί αριστεροί, ο λαός θα τους αντιμετώπιζε όπως τον Τσαουσέσκου. Οι μόνοι που ύψωσαν την Ελλάδα στο πάνθεον των Ηρώων, ήταν οι Έλληνες Εθνικιστές του Ι. Μεταξά. Μέσα σε τέσσερα χρόνια ο Μεταξάς κατάφερε και έκανε την Ελλάδα από μια χρεωκοπημένη χώρα, σε μια πολεμική μηχανή που όρθωσε το ανάστημά της στις υπερδυνάμεις της εποχής. Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει αυτόν τον δρόμο με όποιο κόστος.

Ιωάννης Τ.

Απευθείας αναθέσεις και εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ από το υπουργείο του Καμμένου για τους λαθρομετανάστες

Καταδιώξεις, ληστείες, απάτες, διαρρήξεις, επιθέσεις, βασανισμοί,δολοφονίες και το μενού της “δημοκρατίας” τους δεν έχει τελειωμό. Οι Έλληνες βρίσκονται υπό διωγμό σε αυτή την νέα τουρκοκρατία. Οι αλλόφυλοι που έχουν εισέλθει εντός της Επικράτειας με προστάτες ξενοκίνητες ΜΚΟ και κονδύλια αγνώστου προελεύσεως έχουν αλλοιώσει τον κοινωνικό ιστό και έχουν στην κυριολεξία διαλύσει όλες τις δομές του κράτους. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση (την χρεοκοπία στην ουσία του κράτους) και την ατιμωρησία αυτών που μας έφεραν ως εδώ, έχουν σαν αποτέλεσμα η Ελλάδα να έχει γίνει μια απέραντη ζούγκλα. Μόνη λύση για να αντιμετωπιστεί όλο αυτό το χάος είναι μόνο η Χρυσή Αυγή.

Λευτέρης. Π.

Θρασύδειλοι «αντιφασίστες» προσβάλλουν ξανά την Μνήμη του Γιώργου και του Μάνου – Τι κάνει ο Εισαγγελέας;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-25-oktwbriou-2018#ixzz5V2Q95GGO

Exit mobile version