Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Για να πάρουμε πίσω τα όνειρά μας

Για να πάρουμε πίσω τα όνειρά μας

Είχαμε την τύχη ή το προνόμιο αν θέλετε, μεγαλώνοντας να μπορούμε και ταυτόχρονα να θεωρούμε απολύτως φυσιολογικό, να κάνουμε, τι άλλο, όνειρα! Μεγαλώσαμε κάνοντας όνειρα για σπουδές, ταξίδια, οικογένεια, επαγγελματική αποκατάσταση κλπ. Και ναι, ήταν προνόμιο, διότι κάποιοι από εμάς τα κατάφεραν γιατί προσπάθησαν πολύ, γιατί τους βοήθησαν, για τον οποιοδήποτε λόγο. Κάποιοι πάλι όχι. Είχαν όμως το δικαίωμα του «ονειρεύεσθαι».

Η σημερινή νεολαία; Με ποιό τρόπο θα υλοποιήσει τα δικά της όνειρα, με τι δυνάμεις θα αγωνισθεί; Δεν υπάρχουν βάσεις στην παιδεία για να βοηθηθούν, οι γονείς δεν έχουν πλέον το σθένος να δώσουν κάτι παραπάνω. Το κράτος; Το μόνο που της προσφέρει είναι η προοπτική για ένα εισιτήριο χωρίς επιστροφή.

Τα μικρά παιδιά; Το μόνο που θα μάθουν είναι πως δεν έχουν το δικαίωμα για όνειρα, δεν έχουν το δικαίωμα για τίποτα άλλο παρά μόνο να μάθουν απλά να επιβιώνουν.

Ποιος είναι αυτός που σου κλέβει τα όνειρα, ποιος είναι αυτός που του το επιτρέπεις; Τι σου έδωσε που τον αφήνεις να σου παίρνει τη ζωή, γιατί ζωή είναι όνειρο!  Όνειρό αληθινό που αν πιστέψεις στον εαυτό σου και προσπαθήσεις μπορείς να κάνεις τα πάντα!

Μπορείς να κάνεις το όνειρο ζωή και τη ζωή όνειρο.

Παίζουν με το μυαλό σου, με την αξιοπρέπειά σου, με ΕΣΕΝΑ.

Μην τους αφήνεις! Δώσ’ τους να καταλάβουν ότι αυτοί είναι ένα τίποτα μπροστά σε σένα. Ναι, ένα τίποτα και ξέρεις γιατί; Γιατί είσαι Έλληνας, γιατί στις φλέβες σου τρέχει αίμα ελληνικό. Και θυμήσου! Αυτό είναι που τρέμουν.

Φοβούνται γιατί ξέρουν ότι μπορείς να κάνεις τη διαφορά, μπορείς να φέρεις την αλλαγή, να αλλάξεις το πολιτικό σκηνικό, να αλλάξεις την κοινωνική ουτοπία που επικρατεί για πολλά χρόνια.

Μπορείς να ξεδιαλύνεις την ομίχλη που επί χρόνια σκεπάζει το μυαλό και τις ζωές μας με ψεύτικες, δανεικές ελπίδες και υποσχέσεις.

Τώρα ζητούν πίσω τα «δανεικά» παίρνοντάς τις ζωές μας, το μέλλον μας, τα ΟΝΕΙΡΑ μας.

Η Χρυσή Αυγή τα όνειρα δεν τα θεωρεί ούτε προνόμιο, ούτε τύχη.

Η Χρυσή Αυγή πιστεύει πως τα όνειρα είναι δικαίωμα, είναι μέσο κατάκτησης της ζωής.

Η Χρυσή Αυγή θα σε παροτρύνει να κάνεις όνειρα και θα είναι δίπλα σου για να γίνουν πραγματικότητα.

Θέλει ανθρώπους σαν και εσένα Έλληνα!

Ανθρώπους που έχουν αποδείξει τι αξίζουν.

Ανθρώπους που από την στάχτη έφτιαξαν αυτοκρατορίες, θέλει ΕΣΕΝΑ γιατί ξέρει ότι αξίζεις και μπορείς!

Ακόμα προλαβαίνουμε. Δώσε μου το χέρι σου, κράτησέ με σφικτά, έλα να φτιάξουμε μια ανθρώπινη αλυσίδα με όνειρα, ιδανικά, αξίες.

Και μην ξεχνάς!

ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΨΑΜΕ ΤΗ ΔΑΔΑ

ΣΕ ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΟΡΓΗ

ΜΙΑ ΝΕΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΕΠΑΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ

Αυτό είναι ο εφιάλτης τους.

Αυτό είναι το όνειρό μας!!!

ΝΤΡΙΚΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/gia-na-paroume-pisw-ta-oneira-mas#ixzz5V2QGzizS

Exit mobile version