Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Με αποδείξεις: Λεφτά για λαθρομετανάστες, «ΛΟΑΤΚΙ» και έμμισθο αντιχρυσαυγιτισμό από τον Soros

Με αποδείξεις: Λεφτά για λαθρομετανάστες, «ΛΟΑΤΚΙ» και έμμισθο αντιχρυσαυγιτισμό από τον Soros

Εκτενές ρεπορτάζ με τις εν Ελλάδι χρηματοδοτήσεις του George Soros περιέλαβε σήμερα στην ιστοσελίδα του το «Πρώτο Θέμα», προκειμένου να απαντήσει στις κραυγές διαφόρων προοδευτικών ότι όλα αυτά είναι «θεωρίες συνωμοσίας».

Στην λίστα, εμφανίζονται οι χρηματοδοτήσεις του Soros προς το «Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες» ύψους 300.000 δολαρίων, προς την «Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου» ύψους 394,514 δολαρίων, προς το «Ελληνικό Φόρουμ για τους Πρόσφυγες» ύψους 100.000 δολαρίων προς την «ΛΟΑΤΚΙ Κοινότητα» στην Ελλάδα ύψους 54,996 δολαρίων, προς το CDRSEE που ξαναγράφει την ιστορία μας ύψους 25.000 δολαρίων και προς τον Δήμο Θεσσαλονίκης ύψους 224,581 δολαρίων.

Όπως τονίζει η ιστοσελίδα, αυτά δεν είναι «θεωρίες συνωμοσίας», αλλά δράσεις που επισήμως στηρίζει το Open Society Foundation του Soros. Εμείς από την πλευρά μας να διασαφηνίσουμε ότι η χρηματοδότηση που αποκαλύπτει το «Πρώτο Θέμα» προς την ΕΕΔΑ αφορά την σύσταση, ύπαρξη και λειτουργία του προπαγανδιστικού μηχανισμού “Golden Dawn Watch” για την διαστρέβλωση της αλήθειας σχετικά με την δίκη της Χρυσής Αυγής, όπως φαίνεται και στην εικόνα που σας παραθέτουμε.

Δεν πρόκειται για θεωρία συνωμοσίας. Ο Soros διαθέτει πλείστες επαφές σε όλα τα κόμματα του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου» και διαθέτει εκατοντάδες εκατομμύρια ετησίως για την προώθηση της ατζέντας της «ανοιχτής κοινωνίας», που περιλαμβάνει αντεθνικισμό, ναρκωτικά, σεξουαλικές παρεκκλίσεις και φυσικά λαθρομετανάστες.

Κώστας Αλεξανδράκης

Υ.Γ. Σας παραθέτουμε μερικές μονάχα από τις δημοσιεύσεις μας σχετικά με το ζήτημα:

Οι άνθρωποι του Σόρος στην Ελλάδα: Διασυνδέσεις με όλο το αμαρτωλό κομματικό κατεστημένο και κυρίως με τη Νέα Δημοκρατία!

Μαύρη προπαγάνδα και συκοφαντικά σεμινάρια από τις ΜΚΟ του Σόρος στην Ελληνική Αστυνομία κατά της Χρυσής Αυγής

ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ από τα έγγραφα του Σόρος: «Αξιόπιστοι σύμμαχοι» στην διάλυση της Ελλάδας οι συριζαίοι

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οι υβριστές της Χρυσής Αυγής στην λίστα μισθοδοσίας του Σόρος!

Στη φόρα αρχεία του σιωνιστή Σόρος: Μίσος για τους Έλληνες Εθνικιστές – Επίσημος χρηματοδότης των αντισυγκεντρώσεων κατά της Χρυσής Αυγής!

Σόρος για τις παράνομες φυλακίσεις της Χρυσής Αυγής: Αυτά είναι ημίμετρα – Η “μαχητική δημοκρατία” επιτάσσει να τεθούν εκτός νόμου όλοι οι Εθνικιστές!

ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΟΡΟΣ: Μόνος μας εχθρός οι Εθνικιστές – Πώς θα τους αντιμετωπίσουμε!

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕ ΤΟ… ΔΟΛΛΑΡΙΟ: Λίστα με όλες τις ΜΚΟ που χρηματοδότησε ο Σόρος για την ανάσχεση της Χρυσής Αυγής στις Ευρωεκλογές!

Διαταγή Σόρος προς ευρωπαίους πολιτικάντηδες: Τελειώνετε με τους Εθνικιστές – Πάρτε όλους τους «πρόσφυγες»!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/me-apodeijeis-lefta-gia-lathrometanastes-loatki-kai-emmistho-antichrusaugit#ixzz5V2RUk4Rr

Exit mobile version