Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απαράδεκτη παρέμβαση κατά της Χρυσής Αυγής και της ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης σε ευρωπαϊκό επίπεδο από ΝΔ, ΠαΣοΚ και Σύριζα

Απαράδεκτη παρέμβαση κατά της Χρυσής Αυγής και της ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης σε ευρωπαϊκό επίπεδο από ΝΔ, ΠαΣοΚ και Σύριζα

Ψήφισμα κατά της «νεοφασιστικής βίας» από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο διαφημίζει η κομματική εφημερίδα του Σύριζα, το οποίο συνέταξαν από κοινού όλες οι πτέρυγες του κλεπτοκρατικού τόξου, δηλαδή η ευρωομάδα της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και άλλες.

Στο ψήφισμα αυτό γίνεται μνεία, μεταξύ άλλων, στην δίκη της Χρυσής Αυγής, όπου οι φορείς του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου καλούνται σε δράσεις, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται η «πλήρη και έγκαιρη συνεργασία μεταξύ των αρχών επιβολής του νόμου, των υπηρεσιών πληροφοριώντου δικαστικού σώματος και των οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών στην καταπολέμηση του φασισμού, του ρατσισμού, της ξενοφοβίας και άλλων μορφών μισαλλοδοξίας».

Οι «δημοκράτες», δηλαδή, ζητούν την σύμπραξη και ευθυγράμμιση του δικαστικού σώματος και των ΜΚΟ στον αγώνα κατά της Χρυσής Αυγής. Το ότι σε αυτό το πλαίσιο εντάσσουν και τις υπηρεσίες πληροφοριών δεν το σχολιάζουμε. Τους έχει μείνει ψυχολογικό κατάλοιπο από την Στάζι και τα γκούλαγκ.

Εμείς να θυμίσουμε στους διεθνείς τοκογλύφους που απαρτίζουν και κυριαρχούν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο το κεκτημένο της Ανεξάρτητης Δικαιοσύνης που θέτουν εν αμφιβόλω με το συγκεκριμένο ψήφισμά τους.

Επίσης, να τους υπενθυμίσουμε ότι να βγάλουν τώρα που μπορούν τέτοια ψηφίσματα, γιατί Εθνικιστικός Άνεμος σαρώνει ολόκληρη την Ευρώπη και ύστερα από τις επόμενες Ευρωεκλογές θα δουν τα ποσοστά τους να συρρικνώνονται επικίνδυνα.

Τέλος, να εκφράσουμε την χαρά μας για την σύμπραξη και της ΝΔ και του Σύριζα, αλλά και του κλεφτοΠαΣοΚ (εξαιρετικά σημαντικό ύστερα από την προφυλάκιση Γιάννου Παπαντωνίου) σε αυτό το ψήφισμα.

Ενωθείτε, αν γίνεται και σε ένα κόμμα, να σας στείλει με τη μία στον κάλαθο των πολιτικών αχρήστων ο Ελληνικός Λαός.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/aparadekth-parembash-sthn-anejarthsia-ths-dikaiosunhs-se-eurwpaiko-epipedo#ixzz5V2Rp1zPO

Exit mobile version