Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

90 ευρωβουλευτές τάχθηκαν στο πλευρό της Χρυσής Αυγής ενάντια στο ψήφισμα – παρέμβαση στην Δικαιοσύνη

90 ευρωβουλευτές τάχθηκαν στο πλευρό της Χρυσής Αυγής ενάντια στο ψήφισμα - παρέμβαση στην Δικαιοσύνη

Δεν βρήκαν την απήχηση που ανέμεναν οι ιθύνοντες νόες του διαβόητου ψηφίσματος κατά της πολιτικής δράσεως των εθνικιστικών ευρωπαϊκών δυνάμεων και φυσικά της Χρυσής Αυγής, αφού 90 ευρωβουλευτές ψήφισαν κατά συνείδηση, σπάζοντας τους περιοριστικούς φραγμούς των κομματικών γραμμών και της επιβληθείσης πολιτικής ορθότητας.

Διευκρινιστικώς, το ψήφισμα το οποίο δήθεν καταγγέλλει τη «νεοφασιστική» βία, στην ουσία συνιστά ένα επικοινωνιακό τέχνασμα φιμώσεως και ποινικοποιήσεως των εθνικών πολιτικών δυνάμεων, αφού οποιεσδήποτε φωνές ενάντια στα εθνοδιαβρωτικά κηρύγματα και εθνομηδενιστικά δόγματα αφορίζονται και καταγγέλλονται, αυθαιρέτως και γενικώς, από την καθεστηκυία τάξη ως «νεοφασίστες», «ναζί», «ακροδεξιά» κτλ.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων φωτογραφίζει την υπόθεση της δίκης  κατά της Χρυσής Αυγής.

Υπεισερχόμενοι στην ουσία της ειδήσεως, 90 ευρωβουλευτές στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και ετάχθησαν κατά του επαίσχυντου ψηφίσματος και στην ουσία υπέρ του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή. Εξ’ αυτών οι 31 βουλευτές προέρχονται από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), οι οποίοι επέλεξαν να διαχωρίσουν τη θέση τους από τις ήπιες και μετριοπαθείς φωνές και να καταδείξουν σε θεσμικό επίπεδο και διάτορο ύφος ότι το ψήφισμα στην ουσία απαξιώνει τον εθνικό λόγο και υπονομεύει την εθνική αντίσταση των Λαών. Επίσης οι συγκεκριμένοι χαρακτηρίζονται ως «ορμπανικοί», γεγονός που δεικνύει ότι συμμερίζονται και επικροτούν την εθνική αντιμεταναστευτική πολιτική που ασκεί ο Ούγγρος πρωθυπουργός.

Οι 20 προέρχονται από το ENF (Europe of Nations and Freedom), την πολιτική αυτή ομάδα του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου που σύγκειται από εθνικά και πατριωτικά κόμματα τα οποία αντιμάχονται τις εθνοδιαλυτικές βλέψεις της Ε.Ε. και τη μαζική λαθρομετανάστευση. Στο ENF συμπεριλαμβάνεται η Λέγκα του Βορρά του Σαλβίνι, το Εθνικό Μέτωπο της Λεπέν, το Κόμμα Ελευθερίας της Αυστρίας και το Βελγικό “Φλαμανδικό συμφέρον”. Οι 10 ευρωβουλευτές είναι από το «Ευρώπη της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας» (ΕFD), την πατριωτική ευρωσκεπτικιστική πολιτική ομάδα του Nigel Farage. Kατά της φιμώσεως της ελευθερίας εκφράσεως που προωθεί το ψήφισμα αντιτάχθησαν και 22 ευρωβουλευτές του ευρωσκεπτικιστικού κόμματος «Ευρωπαίοι Συντηρητικοί και Μεταρρυθμιστές» (European Conservatives and Reformists) δίνοντας και αυτοί το δικό τους πολιτικό στίγμα. Κατά του ψηφίσματος ετάχθησαν προς τιμήν τους 5 μη εγγεγραμμένοι ευρωβουλευτές και 2 φιλελεύθεροι. Να σημειωθεί πως 39 ακόμα ευρωβουλευτές απείχαν από την διαδικασία.

Η αφορμή φυσικά του εν λόγω ψηφίσματος στάθηκε δήθεν «επίθεση» Ιταλών του ριζοσπαστικού κινήματος της Casapound εναντίον αριστερίστριας ευρωβουλεύτριας κατά τη διάρκεια αντιφασιστικής διαδηλώσεως στο Μπάρι της Ιταλίας το Σεπτέμβριο! Αντιλαμβάνεται φυσικά κάποιος, όσο ευκολόπιστος είναι, πώς έχουν τα γεγονότα…

Ας τονίσουμε ότι όσα ψηφίσματα και νομικίστικα τεχνάσματα επικαλεσθούν, η αντίσταση ενάντια στην παγκοσμιοποιητική ισοπέδωση και διάλυση των Εθνών που προωθούν οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών θα ενταθεί και θα γιγαντωθεί στο προσεχές μέλλον, διότι η Ευρώπη στενάζει κάτω από τις καταστροφικές φιλελεύθερες πολιτικές και το έμεσμα του πολιτισμικού μαρξισμού. 90 ευρωβουλευτές απέρριψαν το ψήφισμα – όνειδος και παρείχαν την συμπαράστασή  και υποστήριξή τους στην Ευρώπη των Εθνών, στις εθνικολαϊκές δυνάμεις που ανθίστανται και σε εγχώριο επίπεδο, στη Χρυσή Αυγή, καταφρονώντας τις ύπουλες προθέσεις του «αντιφασιστικού» αντισυνταγματικού τόξου.

Γιώργος Σύρος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/90-eurwbouleutes-tachthhkan-sto-pleuro-ths-chrushs-aughs-enantia-sto-pshfis#ixzz5V3jxgMwd

Exit mobile version