Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

Πρέπει να γίνει κατάργηση των πολιτικών παρατάξεων στα Πανεπιστήμια. Αυτή είναι η πηγή του κακού για ό,τι συμβαίνει στα Ακαδημαϊκά Ιδρύματα της Χώρας. Οι νέοι που επιθυμούν να είναι πολιτικοποιημένοι φυσικά και θα μπορούν να ενταχθούν στις νεολαίες των κομμάτων τους ΟΧΙ όμως εντός των Πανεπιστημίων. Αυτή η πρόταση θα τύχει τεράστιας αποδοχής από το σύνολο των πολιτών που έχουν αγανακτήσει από την κατάσταση. Και πιστέψτε με είναι πολλοί αυτοί, όχι μόνον οι γονείς των φοιτητών και η πλειοψηφία των φοιτητών, αλλά και μεγάλο πλήθος της κοινωνίας. Η αναρχία πρέπει από κάπου να ξηλωθεί. Τα Πανεπιστήμια είναι μια αρχή. Ευχαριστώ που με ακούσατε.

Π.Δ.

Η εποποιία του 1940 και το καθεστώς Μεταξά – ΒΙΝΤΕΟ

Ποια απελευθέρωση από τους τούρκους να γιορτάσουμε στην Θεσσαλονίκη; Μας ξεπούλησαν στους Σκοπιανούς, παρέδωσαν το όνομά μας και την Ιστορία μας αμαχητί με 2 υπογραφές. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι, πόσο σημαντική είναι η Ιστορία για τα παιδιά μας. Η ημέρα απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης θα πρέπει να μας γεμίζει οργή και θα πρέπει και εμείς σαν τους προγόνους μας να δείξουμε πίστη και να ξεφορτωθούμε τους προδότες και πάλι το όνομα της Μακεδονίας να ακουστεί στην οικουμένη ως όνομα Ελληνικό και μόνο! Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι προδοσία! Μακεδονία γη Ελληνική!

Ματίνα Σ.

Συμμορία σκληρών αλλοδαπών πίσω από το μαχαίρωμα του 27χρονου στο κέντρο της Αθήνας

Όποια είδηση και να δεις για μαχαιρώματα και ναρκωτικά είτε αλλοδαποί θα κρύβονται από πίσω είτε αναρχικοί. Εμ, γι΄ αυτό τους θέλουν εδώ τα παιδιά, για να έχουν συνεργάτες και να μετατρέψουν σε τσιφλίκι τους την κάθε γειτονιά και αν τολμήσει κάποιος από εμάς να σηκώσει κεφάλι; Μαύρο φίδι που τον έφαγε. Πλατεία την πλατεία, δρόμο τον δρόμο θα γίνει η Ελλάδα γι΄ αυτούς η χώρα της απέραντης ανομίας που ονειρεύονται. Κάποιος όμως ας τους πει ότι τους περιμένουν κακά μαντάτα, έρχονται εκλογές και η Χρυσή Αυγή θα βγει μετά τον Γολγοθά που πέρασε πιο δυνατή από ποτέ. Εγκληματίες να έχετε το νου σας, η Ελλάδα ανήκει σ΄ εμάς!

Νίκος Σ.

Ήταν ο πόλεμος του 1940, ένας πόλεμος «κατά του φασισμού»;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-27-oktwbriou-2018#ixzz5V8SgCtgp

Exit mobile version