Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι αναχωματισταί

Οι αναχωματισταί

«Κίβδηλοι γαρ και αγαθοφανέες, οι λόγω μεν άπαντα,
Έργω δε, ουδέν έρδοντες.»

Δημόκριτος

Θα επιχειρήσω μιαν ελευθέραν απόδοσιν του Δημοκριτείου αποφθέγματος, προσηρμοσμένην εις τα ρέοντα εν Ελλάδι πολιτικά δρώμενα και αφορώσαν εις την κατηγορίαν μωροφιλοδόξων δεξιοστρόφων «Εθνοσωτήρων», οι οποίοι,  είτε υπό φθόνου ωθούμενοι, είτε υπό φιλοχρηματίας ετεροκινούμενοι, είτε υπό διχαστικού συνδρόμου πάσχοντες, είτε τέλος λόγω συνδρομής απασών των ασθενειών τούτων, βλάπτουν – εν ενί μέτρω – ή – επί το ορθότερον – επιχειρούν να βλάψουν το Εθνικιστικόν Κίνημα, τελούντες εν γνώσει του γεγονότος, ότι αντιστοίχως άγουν χάριτας εις τους εχθρούς Του, μεθ’ ούς συνοδοιπορούσι:

Τω όντι, «Είναι ψευδοενάρετοι οι «παντογνώσται» αμετροεπείς αερολόγοι, οι οποίοι, έχοντες «θεωρίαν επισκόπου και καρδίαν μυλωνά», χαρακτηρίζονται υπό πλήρους απραξίας και δη όσον αφορά εις το Ευ πράττειν».

Αυτοί οι αγαθοφανείς ψευδοπατριώται ιδρύουν καθ’ εκάστην κομματίδια, λαλούντες και διαλαλούντες τήδε κακείσαι, ότι είναι γνήσιοι πατριώται και … δημοκράται – για να μη ξεχνιόμαστε – και ότι διαθέτουν απάσας τας … λύσεις του πολυσυνθέτου Ελληνικού προβλήματος.

Ει και ως εκ περισσού, παρενθετικώς επισημαίνω, ότι οι άνθρωποι, είτε ατομικώς ενεργούντες, είτε από κοινού μετ’ άλλων συμπράττοντες, δέον όπως αξιολογούνται και κρίνωνται ουχί εκ των λόγων τους ή της οικογενειακής των καταγωγής, αλλ’ εκ των πράξεων, παραλείψεων ή της απολύτου αδρανείας αυτών.

Συνελόντι ειπείν, εν τω παρόντι θα ασχοληθώ δι’ ολίγων με την πολιτικήν δολιότητα κατασκευής «αναχωμάτων» επί της λεωφόρου του Εθνικιστικού μας Κινήματος.

Αρχής γενομένης εκ του Καμμενείου αναχώματος, του υπό του συστήματος κατασκευασθέντος, εν έτει 2012, προς αναχαίτισιν της προελάσεως της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, παρατηρούμεν, ότι συνεχίζεται η παραγωγή και διάθεσις εις την πολιτικήν αγοράν πλειάδος τοιούτων «προϊόντων» και «υποπροϊόντων» προερχομένων εκ του «αγρού» της λεγομένης «δεξιάς», με τον αυτόν σκοπόν. Ισχυρίζονται, ότι ανήκουν εις τον «ευρύτερο πατριωτικό χώρο». Μάλιστα, τινές εξ’ αυτών ανήκουν εις την κατηγορίαν των λιποτακτών από τας τάξεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, οι δε λοιποί επορεύοντο μέχρι τούδε Έργω ουδέν έρδοντες.

Δεν θα ασχοληθώ με την καθόλου ασημαντότητα, ιδίως δε την πολιτικήν τοιαύτην, αυτών των στοιχείων, τα οποία στερούνται και της παραμικράς δυνατότητος προκλήσεως έστω ανεπαισθήτους και μη διακριτάς αμυχάς, εις το άτρωτον Σώμα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Ουδέ με την στάθμην του δείκτου νοημοσύνης αυτών. Θα ασχοληθώ με την, εντόνως διακρίνουσαν αυτούς, έλλειψιν ηθικού συνειδότος, κύριον χαρακτηριστικόν των ανεντίμων.

Μολονότι ούτοι γνωρίζουσι καλώς – και τούτ’ εστίν το χείρον – Ο,ΤΙ υπέστημεν και υφιστάμεθα συνεχώς και αδιαλείπτως υπό των ολετήρων του Έθνους, δίοτι μόνον ΗΜΑΣ φοβούνται οι γραικύλοι και οι αλλόφυλοι εχθροί, προσφέρονται να διαδραματίσουν ρόλον αναχωμάτων.

Μολονότι είναι γνωσταί των αδίκων, παρανόμων, ανηθίκων και εγκληματικών διώξεων, τας οποίας υφιστάμεθα διαρκώς υπο των εχθρών και των προδοτών του Έθνους, εν τούτοις αντί συμπαραστάσεως και στηρίξεως – λόγω και έργω – ασεβούν, υποτεταγμένοι εις την μικροψυχίαν των, προς τους αγώνας μας, προς τας εκατοντάδας χιλιάδας Ελλήνων, οίτινες μας εμπιστεύονται, καθιστάμενοι οσημέραι πολυαριθμότεροι, κυρίως δε ασεβούν και προς την μνήμην των δύο δολοφονηθέντων νέων μας, υπό των υπανθρώπων του μεσελληνισμού.

Όμως, τα θλιβερά αυτά ετερόκλητα συστατικά των αναχωμάτων, ουδέν δεινόν υπέστησαν επιχειρούν δε να διασχίσουν τον ποταμόν, δια να διεκπεραιωθούν εις την έναντι όχθην, βαίνοντες επί πολυτελούς λέμβου, αβρόχοις δηλονότι ποσίν, χωρίς να υποψιάζωνται,ότι η έναντι όχθη, εφ’ ής σκοπεύουν να αποβιβασθούν, είναι «ναρκοθετημένη».

Ο ομιχλώδης και υστερόβουλος «πατριωτισμός» ομοιάζει με … εβδομάδα υπολοίπων, κ.κ. αερολόγοι – αναχωματισταί.

Θα ήτο ουσιώδης παράλειψις, αν, εν τω πέρατι του παρόντος σημειώματος, δεν διελαμβάνετο και αναφορά εις την εν κρυπτώ εκτρεφομένην υπό των αναχωματιστών ελπίδα εκδόσεως καταδικαστικής υπό του Δικαστηρίου αποφάσεως καθ’ ημών. Ελπίς και επιδίωξης κοινή απάντων των εχθρικώς διακειμένων προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και κατ’ επέκτασιν προς το ΜΕΙΖΟΝ, την ΕΛΛΑΔΑ μας δηλονότι.

ΜΙΧΑΗΛ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ
τ. Βουλευτής Αχαΐας
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-anachwmatistai#ixzz5V8TUAupj

Exit mobile version