Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ξεφτιλίζει τους νεοραγιάδες των Αθηνών ο σύμβουλος του Ερντογάν: Θα καταστρέψουμε την Ελλάδα μέσα σε 4 ώρες!

Η δουλική και υποτακτική στάση που ακολουθεί η εθνομηδενιστική κυβέρνηση των νεοραγιάδων απέναντι στις συνεχιζόμενες τουρκικές προκλήσεις έχουν οδηγήσει τον Ερντογάν και τους ανθρώπους του στην πλήρη αποθράσυνση.

Ο σύμβουλος του τουρκου προέδρου, Γιγίτ Μπουλούτ, ο οποίος υποστήριξε χθες πως σε ενδεχόμενη πολεμική σύρραξη της χώρας του με την Ελλάδα, οι Έλληνες θα καταστραφούν μέσα σε τρεις έως τέσσερις ώρες!

Ειδικότερα, όπως μετέδωσε ο τούρκος δημοσιογράφος Αμπντουλάχ Μποζκούρτ, αναρτώντας σχετικά αποσπάσματα της συνέντευξης του Μπουλούτ στο τουρκικό κανάλι TRT, ο εκπρόσωπος του Ερντογάν επιτέθηκε εκ νέου με αήθεις χαρακτηρισμούς εναντίον της χώρας μας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η Ελλάδα θα καταστραφεί μέσα σε τρεις έως τέσσερις ώρες, αν διεξαγάγει πόλεμο εναντίον της Τουρκίας».

Ο Μπουλούτ επέμεινε επίσης στην ρητορική των τούρκων ότι δηλαδή η ελληνική φρεγάτα «Νικηφόρος» ήταν εκείνη που παρενόχλησε το ερευνητικό σκάφος «Barbaros».

Αυτά δυστυχώς θα συνεχίσουν και θα κλιμακώνονται από τους “καλούς μας γείτονες” όσο την Πατρίδα μας θα εξουσιάζουν υποτακτικοί και νεοραγιάδες!

Διαβάστε επίσης: Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στην “Εμπρός”: “Το τουρκικό θράσος πρέπει να λάβει απάντηση”

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/jeftilizei-tous-neoragiades-twn-athhnwn-o-sumboulos-tou-erntogan-tha-katast#ixzz5V9VxGUdu

Exit mobile version