Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Στουτγάρδη, Αχαρνές

Κλιμάκιο Συναγωνιστών από την Στουτγάρδη συναντήθηκε στο Bad Cannstatt με το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, συναγωνιστή Μιχάλη Τσακίρη.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας, όπως η προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, με την οποία εκχωρείται το όνομα, η ιστορία και η ταυτότητά μας στους σφετεριστές σκοπιανούς, τα σοβαρά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες του εξωτερικού που έχουν κυριολεκτικά εγκαταλειφθεί από το «ελληνικό» κράτος, όπως για παράδειγμα το θέμα της μόρφωσης των νέων Ελλήνων και της στέρησης του δικαιώματος ψήφου στους απόδημους Έλληνες κ.α.

Οι συναγωνιστές συζήτησαν τα ως άνω θέματα σε θερμό κλίμα και ανανέωσαν το ραντεβού τους στους δρόμους της Στουτγάρδης, προκειμένου να ενημερώσουν τους εκεί Έλληνες για το πολιτικό πρόγραμμα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, το μόνο πολιτικό πρόγραμμα Ελληνικού κόμματος που εγγυάται την έξοδο της Πατρίδας μας από την επιβαλλόμενη από τους διεθνείς τοκογλύφους κρίση και την πορεία της Ελλάδος προς ένα ένδοξο μέλλον.

Ενημερωτική δράση και ανάρτηση πανό για την Μακεδονία μας, την 28η Οκτωβρίου και τους Αθάνατους συναγωνιστές μας Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη από την Τοπική Οργάνωση Αχαρνών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-stoutgkardh-acharnes#ixzz5VD5rGTQF

Exit mobile version