Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αλβανοί επιχείρησαν να κατεβάσουν Ελληνική Σημαία στους Βουλιαράτες της Β. Ηπείρου – Καταδιώκουν τον Έλληνα που την υπερασπίστηκε!

Σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν από την μαρτυρική Βόρειo Ήπειρο, οι αλβανοί επεχείρησαν για άλλη μία φορά να προβοκάρουν την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και τον εορτασμό της στην Βόρειο Ήπειρο.

Πήγανε να κατεβάσουν Ελληνική Σημαία που βρισκόταν στους Βουλιαράτες. Το αποτέλεσμα ήταν ένας 35χρονος Βορειοηπειώτης να σπεύσει προς υπεράσπισή της. Ακολούθως, όπως αναφέρει το himara.gr, οι αλβανοί εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό και μάλιστα κάλεσαν και την συνδρομή των ειδικών δυνάμεων της αλβανικής αστυνομίας, γεγονός που εντείνει τις υποψίες ότι επίκειται δολοφονία του Βορειοηπειρώτη, όπως πριν μερικά χρόνια το αλβανικό παρακράτος δολοφόνησε τον Αριστοτέλη Γκούμα.

Η πολιτική εξουσία στην Ελλάδα έχει, εδώ και δεκαετίες, αφήσει τους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου έρμαιο στις ορέξεις του αλβανικού κράτους και παρακράτους. Αυτό πρέπει να σταματήσει άμεσα και να διεκδικηθούν τα δίκαια της ελληνικής μειονότητας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/albanikh-proklhsh-sthn-boreio-hpeiro-epecheirhsan-na-katebasoun-ellhnikh-sh#ixzz5VFh7EE6K

Exit mobile version