Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απάντηση στα μηνύματα Τσίπρα και Σύριζα για την 28η Οκτωβρίου: Η παράταξη του «ΝΑΙ» να σιωπά όταν οι Έλληνες γιορτάζουνε το «ΟΧΙ» του Μεταξά!

Απάντηση στα μηνύματα Τσίπρα και Σύριζα για την 28η Οκτωβρίου: Η παράταξη του «ΝΑΙ» να σιωπά όταν οι Έλληνες γιορτάζουνε το «ΟΧΙ» του Μεταξά!

Με επίδειξη συμπλέγματος κατωτερότητας και έκδηλου πανικού προσπάθησαν να αμαυρώσουν την Εθνική Επέτειο του «ΟΧΙ» οι άκαπνοι μπολσεβίκοι του Σύριζα και ο επικεφαλής τους, Αλέξης Τσίπρας, εκδίδοντας Δελτία Τύπου εναντίον της μόνης παρατάξεως που εκφράζει αυτή την επέτειο, της Χρυσής Αυγής.

Ο Αλέξης Τσίπρας στο μήνυμά του είπε τα γνωστά αμόρφωτα περί «ΟΧΙ ενάντια στο φασισμό και τον ναζισμό», τα οποία δεν αντέχουν σε καμία σοβαρή κριτική, ειδικά όταν λέγονται από κάποιον που θεωρεί τον Ηγέτη του «ΟΧΙ», τον Ιωάννη Μεταξά, ως «φασίστα». Ειδικά όταν λέγονται από κάποιον που πήρε το «ΟΧΙ» των Ελλήνων και το μετέτρεψε σε ένα επαίσχυντο «ΝΑΙ» στους διεθνείς τοκογλύφους.

Το αντίστοιχο, πιο αναλυτικό, δελτίο τύπου του Σύριζα είχε ευθείες αναφορές και ύβρεις κατά της Χρυσής Αυγής, δείγμα του ποιον πραγματικά φοβάται το καθεστώς των μπολσεβίκων και των μνημονιακών που καταδυναστεύει την Πατρίδα μας.

Το πιο αστείο των δελτίων τύπου ήταν ότι οι συριζαίοι θεωρούν «χρέος τους» την «συνέχιση του αγώνα για μια καλύτερη ζωή, για μια κοινωνία που να θεμελιώνεται και να τιμά τις πανανθρώπινες αξίες για τις οποίες πάλεψαν οι ήρωες φαντάροι της Πίνδου».

Εμείς απλώς να τους θυμίσουμε ότι οι φαντάροι της Πίνδου πάλεψαν για την Ελλάδα και όχι για την θολοκουλτούρα των δήθεν «πανανθρώπινων αξιών». Όλοι οι Έλληνες ήταν παρόντες, ΠΛΗΝ των ιδεολογικών προγόνων των συριζαίων, των τότε μπολσεβίκων του ΚΚ€ που δήλωναν το δικό τους «πουρκουά», μιας και ακόμα ίσχυε το σύμφωνο Ρίμπερντροπ – Μολότοφ.

Συνεπώς, οι συριζαίοι, αλλά και οι τέως σύντροφοί τους, του ΚΚ€, καλύτερο θα είναι να το διπλοσκέφτονται πριν μιλήσουν για την Χρυσή Αυγή ιδιαίτερα όταν η ιστορία τόσο των ίδιων, όσο και των προγόνων τους τους εκθέτει τόσο βάναυσα.

Και ένα τελευταίο: Αυτά τα δελτία τύπου και όλα αυτά εκδόθηκαν επί των παρελάσεων που λέγανε ότι θα καταργήσουν οι συριζαίοι.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apanthsh-sta-mhnumata-tsipra-kai-suriza-gia-thn-28h-oktwbriou-h-paratajh-to#ixzz5VFhRrZ4q

Exit mobile version