Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μπλόκο στον Λαό από ΜΑΤ των Τσίπρα-Καμμένου για να γλυτώσουν την γιούχα στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης

Πάνοπλες διμοιρίες των ΜΑΤ επιστράτευσαν για άλλη μία φορά οι εθνοπροδότες των Σύριζα-Ανέλ, προκειμένου να αποφύγουν την γιούχα στην στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρουν τοπικές ιστοσελίδες, διμοιρίες των ΜΑΤ είχαν τοποθετηθεί σε στρατηγικά σημεία, προκειμένου να αποτρέπουν την προσέγγιση της εξέδρας των επισήμων για τους μη εγκεκριμένους.

Συγκεκριμένα, το voria.gr, αναφέρει ότι «μπλόκο σε διαδηλωτές που νωρίτερα είχαν συγκεντρωθεί στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου και θέλησαν να διαμαρτυρηθούν στους επισήμους για το Σκοπιανό έβαλαν τα ΜΑΤ κατά την παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη».

Κάποτε οι συριζαίοι απεύθυναν μομφή για όσους έβαζαν κάγκελα στις παρελάσεις. Μάλιστα, όταν έγιναν κυβέρνηση διαφήμισαν με κάθε τρόπο την αφαίρεση των ακαλαίσθητων ατσάλινων μπαρών που χώριζαν τους επίσημους από τον Λαό.

Τώρα οι ίδιοι εγκατέστησαν πάνοπλες διμοιρίες των ΜΑΤ στην θέση τους, αντιλαμβανόμενοι πλέον ότι όλοι οι λαομίσητοι προδότες κυβερνώντες επιθυμούν να κρύβονται πίσω από κάγκελα ή σιδηρόφρακτες διμοιρίες για να αισθάνονται ασφάλεια απέναντι στον Λαό.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mploko-ston-lao-apo-mat-twn-tsipra-kammenou-gia-na-glutwsoun-thn-gioucha-st#ixzz5VFiHK6Gc

Exit mobile version