Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χρυσή Αυγή παντού! Εκατοντάδες Εθνικιστές στην εκδήλωση στην Καρδίτσα – Φωτορεπορτάζ

Ο Θεσσαλικός κάμπος έστειλε από την Καρδίτσα αυτή τη φορά το μήνυμα της Αντίστασης στις εθνομηδενιστικές πολιτικές της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αλλά και στους  φοβικούς φιλελεύθερους της ψευτο-δεξιάς.

Μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα, και σε πείσμα κράτους και παρακράτους, η πολιτική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Ο εκπρόσωπος της Τ.Ο. Καρδίτσας, συναγωνιστής Χάρης Θανόπουλος, αναφέρθηκε στον αγώνα του Κινήματος στην περιοχή, αλλά και τις μεγάλες προοπτικές που έχει αυτός ο αγώνας, κάτι που θα φανεί πολύ σύντομα και στις επόμενες εκλογές.

Ακολούθως χαιρετισμό απεύθυνε ο περιφερειακός σύμβουλος, συναγωνιστής Αρτέμης Καλούτσας ο οποίος αναφέρθηκε στις θέσεις του Κινήματος για τον πρωτογενή τομέα και την προστασία των τοπικών προϊόντων. Χαιρετισμό απεύθυνε και το μέλος της Κ.Ε του Κινήματος συναγωνιστής Γιώργος Μισιάκας, όπου αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεία του Κινήματος.

Τον λόγο στην συνέχεια έλαβε ο βουλευτής Μαγνησίας, συναγωνιστής Παναγιώτης Ηλιόπουλος, όπου αναφέρθηκε στην δράση της Χρυσής Αυγής, που αγκαλιάζει τον κατατρεγμένο Έλληνα, τον Έλληνα που δοκιμάζεται από τις άθλιες πολιτικές των εθνομηδενιστών και των φιλελευθέρων. Ένας αγώνας που διεξάγεται με διώξεις, φυλακίσεις, και δολοφονίες.

Και είναι οι Εθνικιστές, οι Χρυσαυγίτες που είναι πλέον η πρωτοπορία της Εθνικής Αντίστασης. Αυτό που ξεκινήσαμε-τόνισε- δεν μπορεί πλέον να σταματήσει. Οι Εθνικιστές αγωνίζονται για την ιδέα, την Εθνική Ιδέα, και είναι πλέον η τελευταία γραμμή άμυνας του Έθνους.

Τελευταίος ομιλητής ήταν ο βουλευτής Β΄ Πειραιώς, συναγωνιστής Γιάννης Λαγός, όπου ανάλυσε στους παρευρισκομένους, την προσπάθεια της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ μέσα στο κοινοβούλιο, στο ξεσκέπασμα των οικονομικών σκανδάλων, στη αποκάλυψη της σαπίλας του παλαιοκομματικού κατεστημένου. Και η δράση αυτή της Χρυσής Αυγής , είναι “λογικό” να προκαλεί το μίσος όλων αυτών που για δεκαετίες τώρα “εκμεταλλεύονταν” τους Έλληνες.

Για πρώτη φορά μετά την μεταπολίτευση, ο Έλληνας βρήκε φωνή μέσα στην βουλή, και η φωνή αυτή είναι μια αγνή φωνή, μια φωνή που με την βοήθεια του Θεού και του λαού, σύντομα θα κυβερνήσει αυτόν τον τόπο, και που ήδη έχει σημειώσει μεγάλες πολιτικές επιτυχίες, που κανένας δεν τολμά να αναφερθεί. Ο αγώνας θα συνεχιστεί-κατέληξε-γιατί ο σπόρος πλέον, αρχίζει να γίνεται καρπός.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και η ηρωική δασκάλα της Θράκης Χαρά Νικοπούλου, η οποία και καταχειροκροτήθηκε. Όσο για τον περιφερόμενο παρακρατικό θίασο, που κατέφθασε συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων, μερικές εκατοντάδες μέτρα πριν από τον χώρο της εκδήλωσης, στην θέα των συναγωνιστών, αρκέστηκε στο να κάνει μαθήματα ωδικής, φωνάζοντας τα γνωστά συνθήματα και αποχώρησε άπρακτος. Ελπίζουμε πως τα “αγωνιστές” δεν θα δεχτούν επιπλήξεις από τα αφεντικά τους, καθότι τζάμπα τους έδωσαν το “μεροκάματο”, αφού η εκδήλωσή μας στέφτηκε από απόλυτη επιτυχία.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chrush-augh-pantou-ekatontades-ethnikistes-sthn-karditsa-fwtoreportaz#ixzz5VFlNBEpm

Exit mobile version