Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μαθήματα Ελληνικής Ιστορίας: Το Έπος του 1940 και η απουσία της προδοτικής αριστεράς! Δευτέρα 29/10, 19:00

Μαθήματα Ελληνικής Ιστορίας: Το Έπος του 1940 και η απουσία της προδοτικής αριστεράς! Δευτέρα 29/10, 19:00

Στα χρόνια του εθνομηδενισμού και της αποδομήσεως της ιστορίας και της ταυτότητος του Ελληνισμού, εκτός από τον πολιτικό της αγώνα, η Χρυσή Αυγή συνεχίζει την ιδεολογική της προσφορά στην υπόθεση του Εθνικισμού με τον νέο κύκλο του θεσμού των Μαθημάτων Ελληνικής Ιστορίας.

Όταν το ανθελληνικό σύστημα προωθεί την διαστρέβλωση της ιστορίας, οι Έλληνες Εθνικιστές έχουν χρέος να δημιουργήσουν ένα νέο «κρυφό σχολειό» που θα φωτίσει τα σκοτάδια που ρίχνουν στο παρελθόν μας οι νεοταξίτες, που διαγράφουν κάθε χρόνο ολόκληρα κεφάλαια της ένδοξης Ιστορίας μας και τα αντικαθιστούν με ψευτοσοσιαλιστική προπαγάνδα, θέλοντας με τον τρόπο αυτόν, να αποεθνικοποιήσουν την ελληνική νεολαία, να της κόψουν τις Ρίζες της.

Χρέος κάθε Εθνικιστή είναι να αντισταθεί στην πνευματική επίθεση και να διαδίδει το πολιτικό και ιδεολογικό μας μήνυμα. Στα πλαίσια αυτά εντάσσονται και τα Μαθήματα Ελληνικής Ιστορίας που ξεκινούν και πάλι στον πολυχώρο εκδηλώσεων της Κεντρικής Διοίκησης στην οδό Μεσογείων 131.

Η Ιστορία μας δεν είναι νεκρή. Η Ιστορία μας είναι Οδηγός για την ανακατάληψη της Πατρίδας μας από εκείνους που θέλουν να την διαγράψουν

Το Έπος του 1940 και η απουσία της προδοτικής αριστεράς! Έρευνα – παρουσίαση: Χρήστος Παππάς

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου, Πολυχώρος εκδηλώσεων (Μεσογείων 131), 19:00

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mathhmata-ellhnikhs-istorias-to-epos-tou-1940-kai-h-apousia-ths-prodotikhs#ixzz5VFmDdBPt

Exit mobile version