Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χαστούκι στην Μέρκελ και στην Έσση: Θρίαμβος των Εθνικιστών που κατάφεραν να μπουν στην Βουλή με 12,5%

Χαστούκι στην Μέρκελ και στην Έσση: Θρίαμβος των Εθνικιστών που κατάφεραν να μπουν στην Βουλή με 12,5%

Πανωλεθρία για το CDU της Μέρκελ καταγράφουν τα exit poll, σε μία ακόμα εκλογική διαδικασία στην Γερμανία που δείχνει την ξεκάθαρη άνοδο των Εθνικιστικών απόψεων.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του κρατιδίου της Έσσης, όπου το κυβερνών κόμμα της Μέρκελ κατέγραψε πτώση δέκα ποσοστιαίων μονάδων, ενώ αντίστοιχα οι εθνικιστές του AfD ανέβηκαν κατά 9% καταφέρνοντας να μπουν στην Βουλή.

Αντίστοιχη πανωλεθρία με την Μέρκελ υπέστη και το SPD και έτσι η συγκρότηση κυβερνήσεως στο συγκεκριμένο κρατίδιο φαντάζει αβέβαιη.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή η πανωλεθρία έρχεται στο οικονομικό κέντρο της χώρας, αφού πρωτεύουσα του εν λόγω κρατιδίου είναι η Φρανκφούρτη και είναι το δεύτερο κρατίδιο στην σειρά που αποτυπώνεται η αποδοκιμασία των Γερμανών για την πολιτική των «ανοιχτών συνόρων» και της παγκοσμιοποίησης.

Ο Εθνικιστικός άνεμος σαρώνει και την «αντιφασιστική» Γερμανία της Μέρκελ με τους τόσους νόμους καταστολής της διαφορετικής άποψης, σαφές δείγμα προς όλους τους ταγούς της παγκοσμιοποίησης πως η οριστική και αμετάκλητη ήττα τους έρχεται σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chastouki-sthn-merkel-kai-sthn-essh-thriambos-twn-ethnikistwn-pou-kataferan#ixzz5VGFUofjg

Exit mobile version