Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Χρυσή Αυγή τίμησε την 28η Οκτωβρίου σε όλη την Ελλάδα – Φωτορεπορτάζ

Κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Υποβρυχίων στον Φλοίσβο από τον βουλευτή Β’ Αθηνών και μέλος του πολιτικού συμβουλίου Ηλία Παναγιώταρο εκ μέρους του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή και από τους δημοτικούς συμβούλους Σωτήρη Μεταξά και Τρύφων Μπουγά εκ μέρους της δημοτικής παράταξης “Ελληνική Αυγή για το Παλαιό Φάληρο”.

Τ.Ο. Μεγάρων μαζί τον συναγωνιστή-βουλευτή Επικρατείας Παππά Χρήστο πήρε μέρος στις σημερινές εκδηλώσεις του Δήμου Μεγαρέων για την επέτειο του ΟΧΙ.

Στην Ευκαρπία Κιλκίς παραβρέθηκε ο βουλευτής Κιλκίς του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή για την μαθητική  παρέλαση και την δοξολογία στην μνήμη των αγωνιστών του ’40 και του Εθνικού ηγέτη Ιωάννη Μεταξάς που είπε το θρυλικό OΧΙ.

Στην Κηφισιά συναγωνιστές από Βόρεια Προάστια μαζί με τους Αλέξανδρο Γέροντα και Πολύβιο Ζησιμόπουλο.

Την Κυριακή 28 Οκτωβρίου, κλιμάκιο Συναγωνιστών της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής έδωσε βροντερό παρόν στις εορταστικές εκδηλώσεις στην περιοχή της Αρτέμιδας. Οι Συναγωνιστές, αφού παρέστησαν στην επιμνημόσυνη δέηση και την κατάθεση στεφάνων προς τιμήν των Αθανάτων Προγόνων μας, παρακολούθησαν την μαθητική παρέλαση και με τον δέοντα Σεβασμό και ευχήθηκαν χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες!

Πολυπληθές κλιμάκιο της Τ.Ο. Ημαθίας, παρουσία του γραμματέα Γεώργιου Θεόδωρου και του μέλους του πολιτικού συμβούλιου Μιχάλη Τσακίρη παραβρέθηκε στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίιου στη Βέροια, τιμώντας το έπος του ’40.  Εθνικιστικά συνθήματα δονούσαν την ατμόσφαιρα της πόλης και οι συναγωνιστές καταχειροκροτηθήκαν από το πλήθος.

Kως: Συναγωνιστές μαζί με τον ευρωβουλευτή Στρατηγό Γεώργιο Επιτήδειο

Ρόδος: Κατάθεση στεφάνου από τον συναγωνιστή Αττιτή Νικόλαο

Στις εκδηλώσεις για την εθνική εορτή της 28ης Οκτωβρίου 1940 στην Ι.Π. Μεσολογγίου ο δημοτικός σύμβουλος της Ελληνικής Αυγής Δημήτρης Μακρής.

Κατάθεση στεφάνου από τον Περιφερειακό Σύμβουλο Νότιου Αιγαίου κύριο Στράτο Μαύρο στις εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στην Σύρο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-timhse-thn-28h-oktwbriou-se-olh-thn-ellada-fwtoreportaz#ixzz5VGmsfXTW

Exit mobile version