Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Έγραψε ο Τσίπρας σήμερα για την εθνική μας εορτή “να αγωνιστούμε για να μην δούμε ποτέ ξανά το φάντασμα του φασισμού και του ολοκληρωτισμού”. Αστοιχείωτος ο άνθρωπος. Κάποιος από τους “επιστημονικούς” του συνεργάτες δεν του είπε ότι οι κομμουνιστές εκείνη την εποχή ήταν στα μπουντρούμια λόγο τον προδοτικών εντολών του ΚΚΕ και οι πρώτοι που πήγαν να πολεμήσουν ήταν οι Έλληνες εθνικιστές; Τόση αμορφωσιά; Ακόμα τους τσούζει και δεν τους έχει περάσει που ο Ελληνικός Στρατός θα έφτανε μέχρι τα Τίρανα αν δεν πέθαινε στα ξαφνικά ο Μεταξάς, ο πρωτεργάτης αυτού του θριάμβου. Δεν πειράζει τα πρώτα εκατό χρόνια είναι δύσκολα. Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες, ψηλά οι σημαίες. Ζήτω η μια και αδιαίρετος Ελλάς!

Ν.Π.

Απάντηση στα μηνύματα Τσίπρα και Σύριζα για την 28η Οκτωβρίου: Η παράταξη του «ΝΑΙ» να σιωπά όταν οι Έλληνες γιορτάζουνε το «ΟΧΙ» του Μεταξά!

Οι προδότες που πούλησαν την Μακεδονία στους σκοπιανούς μιλούν για αγώνες κατά του φασισμού. Οι ανιστόρητοι που χαρίζουν την ιστορία μας στους κομιτατζήδες βούλγαρους μας μιλάνε για φασισμό. Τραγικό! Ας δουν τις φωτογραφίες της εποχής εκείνης να δουν πώς χαιρετούσαν τον Μεταξά οι στρατιώτες. Έχουν κάνει το άσπρο μαύρο μέσα στο θολωμένο τους μυαλό και νομίζουν ότι μπορούν να ξαναγράψουν την Ιστορία. Η Ελλάδα ήταν εθνικιστική, το “ΟΧΙ” το είπε ο “δικτάτορας” Μεταξάς και ο αγώνας δόθηκε από όλους τους Έλληνες πλην των κομμουνιστών που έριχναν προκηρύξεις και φέιγ-βολάν και έλεγαν ότι δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τους αδερφούς μας Ιταλούς και αυτός είναι ένας ιμπεριαλιστικός πόλεμος. Ξεφτίλες αριστεροί μια ζωή, τώρα θα αλλάξουν; Οι παππούδες μας τους πολέμησαν και είμαστε έτοιμοι το ίδιο να κάνουμε και εμείς! Χρόνια Πολλά σε όλους!

Κυριάκος Λ.

Οι αλβανοί δολοφόνησαν τον Βορειοηπειρώτη Κωνσταντίνο Κατσίφα που ύψωσε την Ελληνική Σημαία

Αυτοί που χάρισαν την Μακεδονία στους σκοπιανούς σήμερα μιλούν για πατριωτισμό, δημοκρατία και όραμα. Μας κάνουν μάθημα οι “Τσολάκογλου” και οι “Ράλληδες” που γλύφουν πατόκορφα τους σύγχρονους κατακτητές μας και τα τσιράκια τους. Το πλήρωμα του χρόνου θα έρθει και θα είμαστε εμείς που θα πολεμήσουμε για την Ελλάδα. Ίσως θα έπρεπε να μας ανησυχεί αλλά είμαστε Έλληνες, γι’ αυτό έχουμε γεννηθεί και αυτός είναι ο προορισμός μας. Είμαστε έτοιμοι. Η Ελλάς είναι η Πατρίδα μας, ο Θεός μας και η οικογένειά μας. Τίποτα στον κόσμο δεν μπορεί αυτό να το αλλάξει.

Δημήτριος

Μπλόκο στον Λαό από ΜΑΤ των Τσίπρα-Καμμένου για να γλυτώσουν την γιούχα στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-29-oktwbriou-2018#ixzz5VJXNY8Lw

Exit mobile version