Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μας λένε ψέματα

Μας λένε ψέματα

Άρθρο του “Μυρμιδόνα” στην “Εμπρός”. Διαβάστε το νέο άρθρο του “Μυρμιδόνα” στην “Εμπρός” που κυκλοφορεί

Όταν ανέλαβε η κυβέρνηση της Ιταλίας, έφριξαν κι έβγαλαν αφρούς στα Διευθυντήρια της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τα χειραγωγούμενα ΜΜΕ προσπάθησαν να παρουσιάσουν την Ιταλική Κυβέρνηση, σαν επικίνδυνη, αντιδημοκρατική και καταστροφική για την Ευρωπαϊκή Ιδέα. Αλήθεια ποια είναι αυτή η «Ιδέα»; Πότε αποδεχτήκαμε για ιδανικό, τον έλεγχο των Ευρωπαϊκών Κρατών από τις τράπεζες του Διεθνούς Κεφαλαίου; Από διορισμένους υπαλλήλους στο Βέλγιο αντί εκλεγμένους ηγέτες και κυβερνήσεις;

Η σύγκρουση με την νέα Ιταλική κυβέρνηση συνεχίζεται με κύρια σημεία αιχμής, την αντίσταση στην λαθρομετανάστευση και τον προϋπολογισμό που κατέθεσε η Ιταλία στην Ε.Ε., όπως κάνουν κάθε χρόνο όλα τα μέλη.

Στο θέμα της παράνομης εισόδου στην Ιταλία Αφρικανών και Ασιατών,οι απειλές έπεσαν βροχή και ο Σαλβίνι που χειρίζεται το θέμα, έγινε πρώτος στόχος εκτός Ιταλίας. Εκτός. Γιατί εντός τα πράγματα είναι αλλιώς. Οι Ιταλοί αγκάλιασαν την αντι-μεταναστευτική πολιτική και τα μέτρα που πήρε. Κι εκείνος προχώρησε στον αυστηρό έλεγχο κάθε ενός που περνάει τα Ιταλικά σύνορα. Πολλά μπορεί να μάθει το Ελληνικό Κράτος από την αντιμετώπιση αυτή, καθότι υπάρχουν ομοιότητες, με το δικό μας πρόβλημα. Και η Ιταλία όπως κι εμείς, έχει τεράστια ακτογραμμή. Εμείς βρισκόμαστε κοντά στην τουρκία, εκείνοι βρίσκονται κοντά στην Αφρική. Κι όμως όλα έγιναν. Και η θάλασσα ελέγχθηκε και οι ροές μειώθηκαν κάθετα. Κι ας μας λένε εδώ τα κανάλια πως «δεν μπορούμε να ελέγξουμε τα θαλάσσια σύνορα». Από ότι φαίνεται, μπορούν μια χαρά να προστατευθούν, εφόσον όμως υπάρχει πολιτική βούληση.

Στο θέμα του προϋπολογισμού τώρα, οι Ιταλοί κατέθεσαν σχέδιο που δεν συμφωνεί με τα νούμερα που θέλει η Ε.Ε. Δεν έχει σημασία να αναλύσουμε τα οικονομικά μέτρα τώρα. Σημασία έχει να καταλάβουμε πως όταν μας λένε: «δεν γίνεται αλλιώς, πρέπει να υπακούσουμε στην Ε.Ε.» μας λένε ψέματα! Ο ιταλικός προϋπολογισμός έβαλε πρώτα τα ιταλικά συμφέροντα! Και οι απειλές συνεχίστηκαν  κι ο Γιούνκερ, που έχουμε αφήσει να κάνει κουμάντο και στην χώρα μας, φώναξε και κόρωσε, αλλά τελικά ο προϋπολογισμός πέρασε! Και ο Σαλβίνι απάντησε στον μπεκρή που απειλούσε την Ιταλία: «ας πιει τώρα έναν καφέ να συνέλθει».

Αποδεικνύεται στην πράξη η εθνικιστική θέση πως: «η πολιτική υπαγορεύει την οικονομία κι όχι η οικονομία την πολιτική». Δεν είναι απλό, αλλά γίνεται να ξαναπάρουμε τον έλεγχο της χώρας. Το πρώτο βήμα είναι μια κυβέρνηση Εθνικιστών, για Εθνική ανασυγκρότηση. Μην πιστεύετε τα ψέματά τους. Η Ελλάδα μας ανήκει. Θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω και θα την πάρουμε!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mas-lene-psemata#ixzz5VJZWXQ5v

Exit mobile version