Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αισχρή δήλωση Ράμα για την δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα μας θύμισε τον… Πρετεντέρη!

Αισχρή δήλωση Ράμα για την δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα μας θύμισε τον… Πρετεντέρη!

Επί του θέματος της δολοφονίας του Έλληνα Βορειοηπειρώτη, Κωνσταντίνου Κατσίφα, το ελληνικό ΥΠΕΞ εξέδωσε μονάχα μία άνευρη και ηττοπαθής ανακοίνωση με την οποία ζητούσε εξηγήσεις για τα τεκταινόμενα.

Σε αυτή την ανακοίνωση ο Έντι Ράμα απάντησε με στόμφο, μίσος και αλαζονεία, δηλώνοντας: «Αγαπητοί γείτονες! Αντί να χαρακτηρίζουμε απαράδεκτο τον θάνατο ενός τρελού που πυροβόλησε κατά της αλβανικής αστυνομία, η οποία το μόνο που έκανε ήταν το καθήκον της, ελάτε να ευχαριστήσουμε μαζί τον Θεό, που δεν χάθηκε σήμερα καμία ανθρώπινη ζωή από την ανοησία του εξτρεμισμού»!

Η δήλωση αυτή του Ράμα που είναι ενδεικτική της αναλγησίας μίας κυβερνήσεως που συστηματικά διώκει με εγκληματικό τρόπο τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό δεν απαντήθηκε από την ελληνική κυβέρνηση.

Μονάχα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Τζανακόπουλος, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό είπε: «πρέπει να τηρούνται χαμηλότεροι τόνοι από την πλευρά της κυβέρνησης της Αλβανίας και να μην αντιμετωπίζεται το ζήτημα με επιθετικότητα όταν έχει χαθεί μια ζωή, ώστε να μην τροφοδοτούνται τα αντανακλαστικά των κοινωνιών».

Πιο υποτακτικός δεν γινόταν να υπάρξει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, βεβαίως, όμως η δήλωση Ράμα μας θύμισε και έναν άλλο, εν Ελλάδι δημοσιογραφούντα, τον Γιάννη Πρετεντέρη, ο οποίος με το αίμα των αδερφών μας, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, να ρέει ακόμα στην άσφαλτο της Λεωφόρου Ηρακλείου έλεγε ότι «η επίθεση έγινε νωρίς, με κόσμο στο δρόμο και θα μπορούσαν να χτυπήσουν και ανθρώπους»!

Από τον Ράμα στον Πρετεντέρη, ίδια η υφή του ανθελληνικού κατεστημένου που επιβουλεύεται την Πατρίδα μας και τον Ελληνισμό!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/aischrh-dhlwsh-rama-gia-thn-dolofonia-tou-kwnstantinou-katsifa-mas-thumise#ixzz5VL7bW3H5

Exit mobile version