Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εκνευρισμός στο… υπό κλείσιμο «Έθνος» για την παρουσία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου

Φαίνεται ότι η αγωνιώδης προσπάθεια του νεκραναστημένου «Έθνους» να σπάσει κάποια στιγμή σε καθημερινή μόνιμη βάση το «φράγμα» των 3.000 φύλλων, το οδηγεί να αναπαράγει τις ανοησίες και τις φαιδρότητες (και) του δικού του παρελθόντος κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Με ένα εντελώς «άλλα αντ’ άλλων» σχόλιό του την Δευτέρα, συντάκτης του διαμαρτύρεται επειδή την δήλωση του Συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη «έκρινε σκόπιμο να μεταδώσει η ΕΡΤ»! Πληροφορούμε τον ενοχλημένο και… δυστυχή δημοσιογραφίσκο ότι η εκδήλωση ήταν σε ζωντανή σύνδεση, οπότε μάλλον θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο για τα «παλικάρια» του Καλφαγιάννη και της λοιπής κλίκας της ΠΟΣΠΕΡΤ να κηρύξουν «στάση εργασίας» για τα δύο λεπτά που διήρκεσε η δήλωση του Συναγωνιστή και μετά να επανέλθουν.

Ο φαιδρός δημοσιογραφίσκος ενοχλήθηκε, όμως, διαμαρτυρόμενος επειδή ο δήμαρχος Μεγάρων επέτρεψε στον Συναγωνιστή Χρήστο Παππά να καταθέσει στεφάνι κάνοντας και το εξής παντελώς ηλίθιο σχόλιο: «το ερώτημα είναι πάντα υπέρ ποίου αυτήν την ημέρα». Ο εκνευρισμός του συντάκτη του κειμένου είναι τόσο εμφανής και στις δύο περιπτώσεις όσο βεβαίως και ο εξευτελισμός του.

Ας ασχοληθεί καλύτερα με τις πληροφορίες που ολοένα και πληθαίνουν σε σχέση με την τύχη του ημερήσιου «Έθνους», το οποίο δείχνει να πηγαίνει εκ νέου για «λουκέτο», και ας αφήσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Είναι πολύ «μικρός», τόσο αυτός όσο και οι όμοιοί του, για να την λασπολογεί με τόσο μένος.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε επίσης: Να υπερασπιστούμε την Μακεδονία μέχρι την τελευταία ρανίδα του αίματός μας – ΒΙΝΤΕΟ

Η Χρυσή Αυγή τίμησε την 28η Οκτωβρίου σε όλη την Ελλάδα – Φωτορεπορτάζ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ekneurismos-sto-upo-kleisimo-ethnos-gia-thn-parousia-ths-chrushs-aughs-thn#ixzz5VL7odX7A

Exit mobile version