Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

16 Οκτωβρίου 2015: Όταν ο Ν.Γ. Μιχαλολιάκος αποκάλυψε την συνωμοσία κατά της Μακεδονίας μας μέσα στην Βουλή

16 Οκτωβρίου 2015: Όταν ο Ν.Γ. Μιχαλολιάκος αποκάλυψε την συνωμοσία κατά της Μακεδονίας μας μέσα στην Βουλή

Άρθρο από την εφημερίδα «Χρυσή Αυγή»

«Επειδή δεν πιστεύω στη μυστική διπλωματία και επειδή εγράφη κατά κόρον στις εφημερίδες ότι στη διάρκεια της επισκέψεως του κυρίου Πρωθυπουργού στις Ηνωμένες Πολιτείες συμφωνήθηκε η ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, να αναφερθώ σε μια επιστολή την οποία μου απέστειλε ο αξιότιμος Υπουργός των Εξωτερικών κ. Κοτζιάς και στην οποία λέει:

«Ως προς το εκκρεμές ζήτημα του ονόματος με την πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, όπως ανέφερα και κατά τη συνάντηση του ΕΣΕΠ, η ελληνική πλευρά εργάζεται με συνέπεια. Στο πλαίσιο αυτό και σε συνέχεια της ανταλλαγής απόψεων που είχαμε με τους εκπροσώπους των κομμάτων στην τελευταία συνεδρίαση, θα παρακαλούσα να μου γνωρίσετε τις απόψεις του κόμματός σας επί συγκεκριμένων ονομάτων».

Η Χρυσή Αυγή έχει συγκεκριμένη και ξεκάθαρη θέση: Κανένας συμβιβασμός για τη Μακεδονία μας! Το όνομα Μακεδονία ανήκει στην ελληνική ιστορία, ούτε σύνθετο, παράγωγο ούτε τίποτε. Αν η Κυβέρνηση αποφασίσει να προχωρήσει σε μια τέτοια λύση, μπορεί να έχει μαζί της τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τα άλλα κόμματα, όπως τα είχε την 14η Αυγούστου. Θα έχει, όμως, εναντίον της τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού»…

Mε τα παραπανω λόγια, ακριβώς τρία χρόνια πριν (τον Οκτώβριο του 2015), ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής αποκάλυψε μέσα στην Βουλή την Συνωμοσία του πολιτικοί κατεστημένου κατά της Μακεδονίας μας. Σε μια περίοδο που το ζήτημα ήταν στα… αζήτητα, ο Ν. Μιχαλολιάκος κοινοποίησε την επιστολή Κοτζιά προς τους προέδρους των κοινοβουλευτικών ομάδων και μόνο κατόπιν αυτής της ενέργειας, ενημερώθηκε ο ελληνικός λαός για τις διεργασίες που αργότερα οδήγησαν στις Πρέσπες.

Ο πανικός που δημιουργήθηκε ήταν τόσο μεγάλος που οδήγησε στην αποπομπή της Χρυσής Αυγής από τις διαδικασίες του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής. Ο Κοτζιάς ισχυρίστηκε ότι το έγγραφο ήταν δήθεν… απόρρητο, κάτι που δεν ήταν αληθές και που όπως βλέπετε στο ντοκουμέντο που δημοσιεύουμε, δεν υπάρχει πουθενά ένδειξη που να καθιστά την επιστολή ως «απόρρητη». Το σημαντικότερο; ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ ΠΟΤΕ τις προτάσεις των κομμάτων για την ονομασία των Σκοπίων, κάτι που θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον, ιδιαίτερα για την πατριδοκάπηλη ΝΔ.

Σε κάθε περίπτωση όμως, η Χρυσή Αυγή λειτούργησε με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην Πατρίδα, τον Λαό και την Ιστορία μας και δεν παίρνει ούτε μια λέξη πίσω από όσα είπε ο Ν. Μιχαλολιάκος εκείνη την ημέρα. Η Μακεδονία μας είναι η Ψυχή μας και δεν την διαπραγματευόμαστε με κανέναν!

ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/16-oktwbriou-2015-otan-o-n.g.-michaloliakos-apokalupse-thn-sunwmosia-kata-t#ixzz5VL9MDXib

Exit mobile version