Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ελένη Ζαρούλια: Πρόβλημα λαθρομετανάστευσης… Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί! ΒΙΝΤΕΟ

Η συναγωνίστρια και βουλευτής Β’ Αθηνών Ελένη Ζαρούλια τοποθετήθηκε στην συζήτηση για την διαχείριση των ευρωπαϊκών κονδυλίων για τους λαθρομετανάστες και στην αρχή της ομιλίας της κατήγγειλε την άρνηση της βουλής να τηρήσει ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Κωνσταντίνου Κατσίφα που δολοφονήθηκε από την αλβανική αστυνομία επειδή ύψωσε την Ελληνική Σημαία.

Ακολουθεί ολόκληρη η τοποθέτηση:

Η Χρυσή Αυγή ζήτησε την τήρηση ενός λεπτού σιγή στο κοινοβούλιο εις μνήμην του δολοφονηθέντα Έλληνα Κωνσταντίνου Κατσίφα από την αλβανική αστυνομία. Αποτελεί μέγα ατόπημα η απόρριψη του αιτήματος ενάντια στην κοινοβουλευτική πρακτική και τα κοινοβουλευτικά ήθη. Το αίτημα του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή αποτελεί αίτημα όλου του Ελληνικού Λαού, που είναι συγκλονισμένος από την αποτρόπαιη εκτέλεση ενός Έλληνα από το αλβανικό καθεστώς, το οποίο διώκει απεινώς τον Ελληνισμό.

Tο υπό συζήτηση θέμα είναι πράγματι σοβαρό και σίγουρα δεν μπορεί να αναλυθεί επαρκώς στο πλαίσιο μίας επίκαιρης επερώτησης. Αλλά, πριν την τοποθέτηση μου, θα ήθελα να κάνω μία διευκρινιστική δήλωση, θέλοντας έτσι να αποσαφηνίσω ορισμένα πράγματα προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Για εμάς, που είμαστε ένα κόμμα λαϊκό, εθνικιστικό και αντιμνημονιακό το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης αποτελεί μία ανοιχτή πληγή, αποτελεί ένα μείζον εθνικό θέμα το οποίο πρέπει να λυθεί άμεσα. Οι όποιες οικονομικές, διαχειριστικές ή άλλες προεκτάσεις του ασφαλώς και πρέπει να εξεταστούν, αλλά μόνο με την προοπτική της ουσιαστικής αντιμετώπισης του φαινομένου. Θεωρούμε ότι το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης έχει λάβει εφιαλτικές διαστάσεις στη χώρα μας. Μιλάμε πλέον για αντικατάσταση πληθυσμού! Η Χρυσή Αυγή όντας το μοναδικό κόμμα ενάντια στη λαθρομετανάστευση, θεωρεί τις οικονομικές προεκτάσεις δευτερευούσης σημασίας.

Η Νέα Δημοκρατία, λοιπόν, καταθέτει στη βουλή μία επίκαιρη επερώτηση με θέμα την αδιαφάνεια και αδυναμία διαχείρισης των κονδυλίων για το μεταναστευτικό, ερώτηση που ακόμα και από τον τίτλο της καταλαβαίνουμε ότι το μόνο που την ενδιαφέρει και την απασχολεί είναι το οικονομικό σκέλος του προβλήματος. Ελπίζω να αντιλαμβάνεται η ίδια ότι για πολλοστή φορά ταυτίζεται πλήρως με την κυβέρνηση και πως η κριτική που ασκεί απέναντι της είναι τουλάχιστον υποκριτική, αφού μαζί Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ επιδίδονται στο «ανθρωπιστικό» σπορ μόνο και μόνο επειδή οι «χορηγοί» πληρώνουν αδρά.

Επίσης η Νέα Δημοκρατία πρέπει επιτέλους να παραδεχτεί ότι παρά τις προετοιμασίες της για… αποκαθήλωση της αριστεράς από την εξουσία, έχει υιοθετήσει πλήρως τη ρητορική της. Ενώ όλοι οι διεθνείς οργανισμοί, ακόμα και ο ίδιος ο ΟΗΕ, κάνουν λόγο για λαθρομετανάστευση και λαθρομετανάστες, στην Ελλάδα των εκατομμυρίων ξένων που καταγεγραμμένα εισρέουν από 90 και πλέον κράτη της υφηλίου, Τσίπρας και Μητσοτάκης κατασκευάζουν από κοινού το λεξικό της πολιτικής ορθότητας, βαφτίζοντας αυθαίρετα τους πάντες και τα πάντα ως πρόσφυγες, επειδή, όπως προείπα, αυτοί «επιχορηγούνται» αδρά.

Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι δε χρειάζεται και πολύ σκέψη για να καταλάβει κανείς το εάν αυτή η κυβέρνηση (ή η μελλοντική) είναι ικανή να διαχειριστεί ένα οικονομικό θέμα με διαφάνεια. Ακόμα και αν υποθέσουμε, για χάρη της συζήτησης, ότι η επίκαιρη επερώτηση αφορά τους πρόσφυγες και όχι τους παράνομα ευρισκόμενους στη χώρα και ότι γνωρίζει επακριβώς τι ποσά παρέλαβε και για ποιο σκοπό, το πολιτικό παρελθόν σας μας δίνει από μόνο του την απάντηση. Τί δηλαδή έχετε διαχειριστεί με διαφάνεια ως τώρα για να κάνετε το ίδιο και με τα κονδύλια για τη διαχείριση της μεταναστευτικής κρίσης;

Μαζί δε ψηφίσατε τα μνημόνια και καταχρεώσατε το δημόσιο; Μαζί δεν υπογράφετε ελλειμματικούς προϋπολογισμούς από τους οποίους προκύπτουν κάθε τόσο αμφιλεγόμενα λογιστικά πλεονάσματα, τόσο υψηλά που τελικά σας τραβάνε οι δανειστές από το αυτί πίσω στις Βρυξέλλες για να υπογράψετε νέα διαρθρωτικά, όπως τα χαρακτηρίζουν, μέτρα;

Η Νέα Δημοκρατία δεν είναι αυτή που χρωστάει 200 και πλέον εκατομμύρια ευρώ στο δημόσιο, εξαιτίας του αλόγιστου δανεισμού από τράπεζες, δάνεια τα οποία παραδέχτηκε μέσω του αντιπροέδρου της ότι δεν μπορεί να αποπληρώσει; Μαζί δεν δώσατε τα χρήματα των Ελλήνων στις τράπεζες επειδή αυτές απέτυχαν επιχειρηματικά; Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ δεν λένε ακόμα και σήμερα ότι θα μας σώσει ένα νέο μνημόνιο, με μόνη διαφωνία το ύψος του δανεισμού και του επιτοκίου;

Αφήστε λοιπόν κατά μέρος τις ανησυχίες περί διαφάνειας και περί ορθής χρήσης των κονδυλίων και πολύ περισσότερο αφήστε κατά μέρος τις όψιμες ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης των προσφύγων και των λαθρομεταναστών. Ούτε η μετανάστευση σας ενδιαφέρει, ούτε η λαθρομετανάστευση. Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι το χρήμα ακόμα και αν προέρχεται από δουλεμπόρους. Για του λόγου το αληθές ιδού μια αποκάλυψη της Χρυσής Αυγής για το ποιόν των ανθρώπων με τους οποίους συνεργάζεστε, αποκάλυψη για την οποία ουδέποτε λογοδοτήσατε.

Τι έχετε να μας πείτε, τι έχετε να πείτε στον Ελληνικό Λαό για τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ που βράβευσε προ μηνών τον διευθυντή μιας ΜΚΟ που δραστηριοποιούνταν στον χώρο της… διαχείρισης της μεταναστευτικής κρίσης, ονόματι Πάνο Μωραΐτη; Ο εν λόγω βραβευμένος από τον κύριο Αποστολάκη (άλλη κατάντια κι αυτή, αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων του κράτους να βραβεύει ΜΚΟ-αυτά μόνο στο Ελλαδιστάν γίνονται) καταζητούνταν από τις αρχές, συνελήφθη με την κατηγορία του δουλέμπορου και σήμερα βρίσκεται στη φυλακή!

Αυτό και μόνο αρκεί για να αντιληφθούμε το πόσο αστεία ακούγεται η λέξη «διαφάνεια» όταν κάποιοι στήνουν επιχειρήσεις για να διαχειριστούν τις ανάγκες… μετακίνησης των «πελατών» τους. Καταλαβαίνετε τι συμβαίνει στην Ελλάδα του 2018; Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας βράβευσε έναν δουλέμπορο και κανένας δεν αντέδρασε: σιωπή από τον Καμμένο, σιωπή από τον συνέταιρό του Τσίπρα, σιωπή από τη Νέα Δημοκρατία, σιωπή από όλους σας πλην ημών, τον Λαϊκό Σύνδεσμο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Ο Υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής έδωσε κάποια ποσά και στοιχεία τα οποία δεν είναι δυνατόν αυτή τη στιγμή να ελεγχθούν, ωστόσο το σίγουρο είναι ότι:

Έρευνα σχετικά με την κακοδιαχείριση των κονδυλίων για τους λαθρομετανάστες ξεκίνησε και η Ελληνική Δικαιοσύνη, ύστερα από παραγγελία της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου προς την προϊσταμένη της Οικονομικής Εισαγγελίας. Ήδη κλήθηκε για κατάθεση ο διευθυντής της «Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης Προσφύγων», ο οποίος είχε κάνει λόγο για… χάος στην διαχείριση των κονδυλίων από τον κρατικό μηχανισμό αλλά και από ΜΚΟ, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι ήρθε η ώρα να παρέμβουν οι εισαγγελείς. Αυτή η έρευνα των εισαγγελικών αρχών έρχεται σε συνέχεια της έρευνας των ευρωπαϊκών αρχών που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η ύπαρξη του σκανδάλου στην διαχείριση των κονδυλίων είναι σχεδόν αυταπόδεικτη, αφού είναι πλήθος οι μαρτυρίες ανθρώπων στα νησιά για το αδιάκοπο πάρτι που είχαν στήσει τα μέλη ΜΚΟ εις βάρος τους. Επιπλέον, οι δομές των hot spot δείχνουν ξεκάθαρα ότι στήθηκε ένα πάρτι κακοδιαχείρισης των κονδυλίων. Αρκεί το γεγονός ότι οι ευρωπαίοι παρείχαν κονδύλια για την δημιουργία εκπαιδευτικών δομών στα hot spot και εν τέλει χρησιμοποιήθηκαν οι υπάρχουσες εκπαιδευτικές δομές της πολιτείας, δηλαδή τα σχολεία που πάνε τα ελληνόπουλα.Εάν πράγματι σας συγκινεί το ανθρώπινο δράμα ενός πρόσφυγα, τότε θα τον αντιμετωπίζατε ως τέτοιο και ουδέποτε θα καταδεχόσασταν να επιδοτηθείτε για τα αισθήματα της συμπόνιας και της αλληλεγγύης.

Όμως πέρα από αυτό υπάρχει και μια άλλη αλήθεια, απέναντι στην οποία κλείνετε τα μάτια. Αυτή της αθρόας εισβολής ξένων τους οποίους αυθαίρετα βαφτίζετε πρόσφυγες. Ο γνήσιος ανθρωπισμός δεν εξαγοράζεται ούτε επιδοτείται. Λειτουργήστε ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ και αφήστε τα οικονομικά στην άκρη. Εάν αγαπάτε τον άνθρωπο, τότε πρέπει να αγαπάτε και τον Έλληνα. Κανενός άλλου το συμφέρον, οικονομικό ή μη, δε μπορεί να τοποθετείται πάνω από το εθνικό.

Το ξαναλέμε: η Ελλάδα δεν αντέχει άλλους λαθρομετανάστες και οι Έλληνες έχουν κάθε λόγο να είναι δύσπιστοι απέναντι σας, όταν βγαίνουν στη δημοσιότητα στοιχεία που αποδεικνύουν ύποπτες και αδιαφανείς συναλλαγές που τελικά ζημιώνουν τη χώρα, αμφισβητούν την ακεραιότητά της και υπονομεύουν την ήδη εύθραυστη κοινωνική ειρήνη.

Αντί να χρησιμοποιήσετε όλους αυτούς τους πόρους για να μειωθεί η εγκληματικότητα, για να παταχθεί το φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης, για να ενισχυθεί η άμυνα της χώρας, για να περιφρουρηθούν τα χερσαία και θαλάσσια σύνορα, για να εξοπλιστεί ο στρατός, προτιμάτε να τσεπώνετε δανεικά χρήματα για να παριστάνετε τους “ανθρωπιστές” και σε αυτή τη Βουλή αντί να συζητώνται τα πραγματικά και ουσιαστικά προβλήματα, έχουμε τους μνημονιακούς συνεταίρους να τσακώνονται για το αν οι τσέπες τους απορροφούν σωστά και… ορθολογικά τα κονδύλια της Ευρώπης!

Η χώρα έχει μπει σε μία επικίνδυνη ατραπό με όλους αυτούς που έχετε φέρει παράνομα στην Πατρίδα μας και οι μόνοι που μπορούν και έχουν την πολιτική βούληση να καθαρίσουν τον τόπο από τα παραβατικά στοιχεία που έχουν παρεισφρήσει είναι οι Έλληνες Εθνικιστές, εσάς το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι η ‘κονόμα. Οι Έλληνες Εθνικιστές οι οποίοι πάνω από το χρήμα τοποθετούν την Πατρίδα αγωνίζονται για την δημιουργία ενός εθνικού κράτους, το οποίο θα λύσει το πρόβλημα λαθρομετανάστευση!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/elenh-zaroulia-problhma-lathrometanasteushs…-mono-h-chrush-augh-mporei-bi#ixzz5VM5okLcX

Exit mobile version