Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Θίχτηκε η συριζαία Χριστοδουλοπούλου από την λέξη «λαθρομετανάστες» – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Η προστάτιδα των λαθρομεταναστών κυρά Τασία, θίχτηκε από την ομιλία της Συναγωνίστριας Ελένης Ζαρούλια και αποφάσισε να επέμβει (λειτουργώντας ως σχολιαστής του ΣΥΡΙΖΑ και όχι ως αντιπρόεδρος της βουλής) για να θυμίσει ότι «υπάρχει απόφαση της Βουλής ότι απαγορεύεται η χρήση της λέξεως» αυτής.

Το χρήσιμο στην τοποθέτηση αυτή ήταν η ενθύμιση ότι αυτή η γελοιότητα είχε προταθεί από τη Νέα Δημοκρατία, χρήσιμο για να μην ξεχνάμε τον αντεθνικό χαρακτήρα αυτής της παρατάξεως.

Να πάει να τα πει αυτά στα επίσημα έγγραφα της Ευρωπαϊκής Ενώσεως που μιλάνε για λαθρομετανάστες. Να μην ξεχάσει να αποσύρει και να κάψει σε πυρές πολιτικής ορθότητας και όλα τα λεξικά της Ελληνικής Γλώσσας, που δεν σέβονται την «απόφαση της Βουλής».

Μέχρι να βγει στους δρόμους και πάλι η Ιερά Εξέταση, εμείς έχουμε να πούμε «Λαθρομετανάστες, λαθρομετανάστες, λαθρομετανάστες». Δεν θα το πούμε, όμως, μπροστά σε καθρέφτη, μην πεταχτεί από μέσα η κυρά Τασία.

Υ.Γ.: Έχει αξία να σταθούμε και σε μία σοβαρή αποστροφή του λόγου της κυρά Τασίας, που μιλώντας για τον Αποστολάκη είπε ότι κάποια πράγματα δεν κάνει να λέγονται; Ποια «δεν κάνει να λέγονται»; Ότι ο διορισμένος από τον Καμμένο αρχηγός των Ένοπλων Δυνάμεων έχει βραβεύσει καταζητούμενο για διακίνηση λαθρομεταναστών;

Διαβάστε επίσης: Χούντα ΣΥΡΙΖΑ: Απαγορεύεται η χρήση του όρου λαθρομετανάστες! Είναι “πρόσφυγες”… BINTEO

Ιδού ποιους βραβεύει και ποιους αποδοκιμάζει ο Α/ΓΕΕΘΑ Αποστολάκης!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/thichthke-h-surizaia-christodoulopoulou-apo-thn-lejh-lathrometanastes-binte#ixzz5VMPCPFjn

Exit mobile version