Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Άλλος ένας ασυμβίβαστος Έλληνας στο σώμα και στην ψυχή πέρασε στο πάνθεον των Ηρώων την 28η Οκτωβρίου του 2018 στο χωριό Βουλιαράτες της Βορείου Ηπείρου. Στα βουνά που οι Έλληνες στρατιώτες απελευθέρωσαν το 1940 και μετά τα χάρισαν οι πολιτικάντηδες στους αλβανούς. Θλίψη για την οικογένεια του Κωνσταντίνου και οργή για τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς της δολοφονίας του. Η καταπίεση των Ελλήνων στην Βόρεια Ήπειρο από το αλβανικό καθεστώς πρέπει να λάβει τέλος. Καμία ανοχή στην τρομοκρατία των κατσαπλιάδων.

Χριστόφορος Λ.

16 Οκτωβρίου 2015: Όταν ο Ν.Γ. Μιχαλολιάκος αποκάλυψε την συνωμοσία κατά της Μακεδονίας μας μέσα στην Βουλή

Είναι αν μη τι άλλο γελοίο να βλέπουμε δακρύβρεχτες “πατριωτικές” ανακοινώσεις από την ΝΔ για την δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Η ΝΔ που κατάφερε επί των ημερών της σχεδόν να εξαφανίσει την Ελληνική μειονότητα της Βορείου Ηπείρου και να δημιουργήσει αλβανική μειονότητα στην Ελλάδα με τα εκατομμύρια λαθρομεταναστών που εισήλθαν στην χώρα μας από το ’90 μέχρι σήμερα. Η ΝΔ που έχει καπελώσει τα σωματεία ων ομογενών και τους θυμάται μόνο όποτε έχουμε εκλογές. Η Χρυσή Αυγή μόνο έχει σταθεί δίπλα μας επί δεκαετίες και θα την στηρίζουμε με νύχια και με δόντια μέχρι να πάρει επιτέλους την εξουσία και σταματήσει αυτή την ασυδοσία των αλβανών εις βάρος μας. Ελλάς ή Θάνατος όπως έγραψε και ο Κώστας Κατσίφας.

Γιάννης Μ.

Γ. Λαγός: Καμία συμπόνια από την βουλή για την δολοφονία του Κ. Κατσίφα από αλβανούς κατσαπλιάδες – ΒΙΝΤΕΟ
Οι “μαθητές” σήμερα έκαναν γυαλιά καρφιά το Σύνταγμα αλλά που να βγουν να διαμαρτυρηθούν χθες για την δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα από τους αλβανούς. Πώς να διαμαρτυρηθούν εφόσον οι μισοί και πλέον είναι αλβανοί Έχουμε αλωθεί εκ των έσω και αν θέλουμε να υπάρχει Ελλάδα και για τα εγγόνια μας κάτι πρέπει να γίνει. Οι μόνοι που μπορούν να κάνουν κάτι για αυτό είναι μόνο ο Νίκος Μιχαλολιάκος με τους Χρυσαυγίτες του. Τέλος με τα ψέμματα. Στις επόμενες εκλογές μόνο Χρυσή Αυγή γιατί έφτασε ο κόμπος στο χτένι. Καμία υποχώρηση.

Ι.Τ.

Εκνευρισμός στο… υπό κλείσιμο «Έθνος» για την παρουσία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-30-oktwbriou-2018#ixzz5VQGjQetR

Exit mobile version