Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Θα μείνει… μέχρι να φύγει

Θα μείνει... μέχρι να φύγει

Τελικά η απόφαση του Πάνου του «Σουλιώτη» του «μακεδονομάχου», που επιδίδεται συστηματικά σε μετεωρισμούς πάνω από τα Ίμια (προφανώς λόγω τυμπανισμού της κοιλιάς δεν μπορεί να βαδίσει στην κακοτράχαλη επιφάνειά τους), που όχι μόνο το έκανε «Κούγκι» και επέζησε, αλλά έγινε και  «συμπρωθυπουργός», αυτή τη φορά είναι ειλικρινής: Θα μείνει μέχρι να φύγει!

Αφού ταξίδεψε σε όλη του τη θητείας ως συγκυβερνήτης στο κυβερνητικό σκάφος μέσα στον ποταμό «Ρουβίκωνα», τελικά αποφάσισε να τον διαβεί. Επιτρέποντας ωστόσο στους «Ρουβίκωνες» συνταξιδιώτες του να συνεχίσουν με ασφάλεια το τελευταίο μικρό κομμάτι του ταξιδιού τους με άλλους «πρόθυμους».

Η δήλωσή του είναι ξεκάθαρη: «Η συνεργασία μας και η παραμονή μας στην κυβέρνηση θα είναι μέχρις ότου έρθει ο κόμπος στο χτένι. Μέχρι να έρθει στη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών. Όταν έρθει στη Βουλή η Συμφωνία θα αποχωρήσουμε» ανέφερε στην εισηγητική ομιλία του, στο Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ στη Θεσσαλονίκη.

Βέβαια, αμέσως μετά από αυτή τη δήλωση του «μετεωριζόμενου» Πάνου, βγήκε ο ίδιος ο πρωθυπουργός αλλά και ένας αριθμός πρωτοκλασάτων συριζαίων και διαβεβαίωσε κατηγορηματικά ότι θα την φέρουν οπωσδήποτε τη συμφωνία για ψήφιση στη Βουλή. Αλλά παρ’ όλα αυτά για τον Πάνο τον «Κουγκάτο» τον «μακεδονομάχο»,  ο κόμπος δεν έχει φτάσει ακόμη στο χτένι!

Μη γελάτε με στενόκαρδη κακοήθεια : Εγώ λοιπόν αυτή τη φορά τον πιστεύω. Η «παλικαρίσια ιστορική» του απόφαση είναι «μπετόν» και «σώζει» την τιμή των ΑΝΕΛ: Πράγματι «Θα μείνει μέχρι να φύγει».

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tha-meinei…-mechri-na-fugei#ixzz5VQHhdRSd

Exit mobile version