Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εμετικό πανό αλβανών εναντίον του δολοφονημένου Βορειοηπειρώτη Κωνσταντίνου Κατσίφα και όλων των Ελλήνων

Εμετικό πανό αλβανών εναντίον του δολοφονημένου Βορειοηπειρώτη Κωνσταντίνου Κατσίφα και όλων των Ελλήνων

Αδερφός του Ράμα και χρηματοδότης των “τσάμηδων” ο πρόεδρος της Παρτιζάν

Συνεχίζονται οι αλβανικές αθλιότητες, λίγες μόλις ώρες μετά την άνανδρη δολοφονία του Βορειοηπειρώτη Κωνσταντίνου Κατσίφα. Στον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων Παρτιζάν Τιράνων και του Σκεντέρμπεη Κορυτσάς, οι οπαδοί της Παρτιζάν ανήρτησαν ένα τεράστιο πανό στην εξέδρα με το απαράδεκτο σύνθημα «Ένας Έλληνας νεκρός, ένας μπάσταρδος λιγότερος»!

Η αθλιότητα αυτή είναι κάτι παραπάνω από μια «αυθόρμητη» κίνηση κατσαπλιάδων οπαδών, καθώς ο πρόεδρος της Παρτιζάν είναι ο βασικός χρηματοδότης των «Τσάμηδων» και εκείνος που στηρίζει οικονομικά την ανιστόρητη και ανθελληνική προπαγάνδα τους, ενώ διευθυντής της εν λόγω ομάδας είναι ο Όλσι Ράμα, αδελφός του αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα!

Εάν συνδυάσουμε το αισχρό περιεχόμενο του πανό με την ανάλογης αήθους ποιότητας γνωστή δήλωση του Ράμα για την δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα, αντιλαμβάνεται ο οποιοσδήποτε το μέγεθος του οργανωμένου αλβανικού μίσους για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό της κατεχόμενης Βορείου Ηπείρου.

Εννοείται ότι οι επαγγελματίες «αντιρατσιστές» που εδρεύουν και δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα δεν πρόκειται να πουν τίποτα γι’ αυτή την ξεκάθαρα ρατσιστική δήλωση των αλβανών εναντίον των Ελλήνων. Ο «αντιρατσισμός» τους είναι απλούστατα ανθελληνισμός…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/emetiko-pano-albanwn-enantion-tou-dolofonhmenou-boreiohpeirwth-kwnstantinou#ixzz5VQRRrfKe

Exit mobile version