Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πρώτη φορά Αριστερά: Μολότοφ στο… Α.Τ. Ομονοίας! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Πρώτη φορά Αριστερά: Μολότοφ στο… Α.Τ. Ομονοίας! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, στην εθνική εφημερίδα “Εμπρός”

Tο κείμενό μου της περασμένης εβδομάδος, αυτής ακριβώς της σελίδος της εφημερίδας μας, κείμενο το οποίο αναφερότανε στις δηλώσεις Καμμένου ότι θα γίνει η Ελλάδα ολόκληρη μια αμερικανική βάση, τελείωνε με μια ερώτηση και μια απάντηση, τις εξής: «Θα βρεθούν αλήθεια βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από αυτούς τους αμετανόητους μπολσεβίκους που φώναζαν μέχρι χθες το «Αμερικάνοι φονιάδες των λαών» να παραιτηθούν μετά τις δηλώσεις Καμμένου; Εδώ είμαστε και θα το δείτε, ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ!»

Πράγματι έτσι κι έγινε. Δεν βρέθηκε ούτε ένας από όλους αυτούς τους… θαυμαστές του Τσε Γκεβάρα και του κομμουνισμού, οι οποίοι κάθε χρόνο κάνουν πορείες προς την αμερικάνικη πρεσβεία και φωνάζουν συνθήματα εναντίον των ΗΠΑ, δεν βρέθηκε ούτε ένας να παραιτηθεί. Η πρόβλεψή μου δεν ήταν αποτέλεσμα κάποιας «προφητείας» από αυτές που διακηρύσσουν κάθε βράδυ από τους τηλεοπτικούς σταθμούς οι αγύρτες των τηλεπωλήσεων. Ήταν απλά μια επίγνωση του πόσο σάπιοι και καιροσκόποι είναι οι αριστεροί σε αυτήν την Χώρα.

Το θέμα των δηλώσεων Καμμένου είχε συνέχεια. Πλήθος οι ανακοινώσεις και τα κείμενα βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον τους, αλλά επί της ουσίας μηδέν! Όλα έμειναν όπως ήταν και πριν. Μάλιστα, την Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018 είχανε και υπουργικό συμβούλιο στο οποίο ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε ευθέως από τον Πάνο Καμμένο να δεσμευτεί ότι δεν θα ρίξει την κυβέρνηση για την συμφωνία των Πρεσπών. Αντί, δηλαδή, να αποπέμψει τον Καμμένο για τις δηλώσεις του, ζήτησε από αυτόν να μην τον αποπέμψει αυτός για την εθνικά απαράδεκτη συμφωνία των Πρεσπών ενάντια στην οποία είναι η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού.

Χαρακτηριστικό του κλίματος της συνεδριάσεως του υπουργικού συμβουλίου το γεγονός ότι δεν έγινε καμία ουσιαστική αναφορά στα όσα είπε στις ΗΠΑ, αλλά και στην συνέντευξή του στην κρατική τηλεόραση ο Π. Καμμένος για τις αμερικανικές βάσεις. Συνέντευξη στην οποία προκλητικά δήλωσε ότι οι βάσεις αυτές δεν είναι οι «βάσεις του θανάτου» όπως έλεγε για δεκαετίες ολόκληρες η αριστερά και με την δήλωσή του αυτή εξευτέλισε πλήρως το όποιο αριστερό προφίλ όλων των νεομπολσεβίκων του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι έχουν αποδειχθεί οι πλέον πιστοί και υπάκουοι συνεργάτες του ΝΑΤΟ και της Ουάσιγκτον.

Μέσα στα πλαίσια όλης αυτής της ατάκτου υποχωρήσεως από τα αντιαμερικανικά αριστερά στερεότυπα ήλθε το προηγούμενο βράδυ της συνεδριάσεως του υπουργικού συμβουλίου ένα γεγονός, το οποίο θεωρήθηκε ασήμαντο και… συνηθισμένο! Συγκεκριμένα, την Δευτέρα το βράδυ 15 Οκτωβρίου του 2018 συμμορία αναρχικών επιτέθηκε με πέτρες, ξύλα και βόμβες μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας.

Όπως έγινε γνωστό οι προστατευόμενοι παρακρατικοί «αντιεξουσιαστές» επιτέθηκαν καταρχάς σ’ ένα μικρό λεωφορείο της Αστυνομίας και στην συνέχεια πέταξαν βόμβες μολότοφ στην είσοδο του Αστυνομικού Τμήματος και από θαύμα σώθηκαν οι αστυνομικοί λίγο πριν εγκλωβιστούν στις φλόγες. Από την επίθεση των αναρχοκομμουνιστών τραυματίστηκαν τέσσερις αστυνομικοί, ενώ δεν συνελήφθη ούτε ένας από αυτούς.

Όταν, λοιπόν, στην πρωτεύουσα της Χώρας και στο πλέον κεντρικό Αστυνομικό Τμήμα γίνεται επίθεση οργανωμένης εγκληματικής ομάδας και δεν παίρνει κανείς είδηση και δεν αντιδρά κανείς και δεν συλλαμβάνεται κανένας, τότε πως είναι δυνατόν να αισθανθούν ασφάλεια οι πολίτες; Αυτό το αίσθημα της παραίτησης και της ανασφάλειας γίνεται εντονότερο από το γεγονός ότι σε μια περιοχή γεμάτη κάμερες και γεμάτη αστυνομικές δυνάμεις δεν κατέστη δυνατόν να συλληφθεί ούτε ένας.

Αυτό είναι το ψευτορωμαίικο ΚΑΙ του ΣΥΡΙΖΑ. Από την μια μεριά αμερικάνικες σημαίες να κυματίζουν σε μια Χώρα κατ’ ουσίαν κατεχόμενη και από την άλλη προστατευόμενοι ψευτοεπαναστάτες να παραμένουν ασύλληπτοι. Ένα ψευτορωμαίικο που πρέπει να πέσει και στην θέση του να υπάρξει ένα Εθνικό Λαϊκό Κράτος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/prwth-fora-aristera-molotof-sto-a.t.-omonoias-arthro-tou-n.-g.-michaloliako#ixzz5VQTyJzdA

Exit mobile version