Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο υβριστής της Χρυσής Αυγής, Αλιβιζάτος συμπαρίσταται στον κλέφτη Παπαντωνίου και λέει ότι… «τίμησε την Ελλάδα»!

Ο υβριστής της Χρυσής Αυγής, Αλιβιζάτος συμπαρίσταται στον κλέφτη Παπαντωνίου και λέει ότι… «τίμησε την Ελλάδα»!

Ο υβριστής και μάρτυρας κατηγορίας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Αλιβιζάτος έστειλε επιστολή συμπαράστασης στον… Γιάννο Παπαντωνίου! Μαζί με άλλους 12, οι οποίοι έχουν από κοινού την ιδιότητα του «συμμαθητή του Γιάννου Παπαντωνίου στο Πειραματικό Σχολείο της Αθήνας», ο Αλιβιζάτος φροντίζει να προκαλεί το κοινό αίσθημα.

Διαβάζουμε σχετικά σε ενημερωτική ιστοσελίδα: «Παρακολουθώντας, όπως γράφουν, την δοκιμασία του παλαιού συμμαθητή μας, εκφράζουν την πεποίθηση ότι η ελληνική Δικαιοσύνη θα κάνει το καθήκον της με ευθυδικία.

Δεν αναφέρονται στις κατηγορίες που βαραίνουν τον πρώην υπουργό Άμυνας, αλλά σημειώνουν ότι μέχρι την έκδοση της τελεσίδικης απόφασης, έχει το τεκμήριο της αθωότητας. Και προσθέτουν ότι αφενός «η διαπόμπευσή του από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποδεικνύει έλλειψη πολιτισμού», ενώ σημειώνουν ότι η προσωρινή κράτηση ενός κατηγορούμενου δεν συνιστά απονομή της δικαιοσύνης, αλλά μέτρο προς διευκόλυνση της δίκαιης απονομής της και ότι μπορεί να έχει εξοντωτικές συνέπειες για την ζωή του καθενός. Συνεπώς πρέπει να διατάσσεται μόνο σε εντελώς εξαιρετικές περιπτώσεις και τέτοιες, γράφουν, «δεν φαίνεται να συντρέχουν εν προκειμένω».

Οι 13 συμμαθητές του, αναφέρονται επίσης στα πολιτικά επιτεύγματα του Γιάννου Παπαντωνίου: Ότι δηλαδή “ο Γιάννος Παπαντωνίου υπήρξε ο μακροβιότερος υπουργός Οικονομίας από την Μεταπολίτευση του 1974, τίμησε την Ελλάδα και έπαιξε αποφασιστικό ρόλο σε ένα από τα σημαντικότερα επιτεύγματά της, την είσοδό της στην ΟΝΕ”. Και καταλήγουν: Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη στον συμμαθητή μας και τη σύζυγό του το ταχύτερο».

Παραθέσαμε όλη την ανάρτηση για να διαπιστώσουμε το θράσος (και) του Αλιβιζάτου. Ο θλιβερός αυτός τύπος, που αναγνωρίζει το «τεκμήριο της αθωότητας» σε έναν καταδικασμένο (έστω και σε πρωτόδικο βαθμό) και μιλά για «διαπόμπευση από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης» του καταδικασμένου αυτού, είναι ο ίδιος που δεν σέβεται στον ελάχιστο βαθμό το τεκμήριο αθωότητας των κατηγορουμένων στην δίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, οι οποίοι μάλιστα δεν έχουν καταδικαστεί (ούτε πρόκειται) καν σε πρωτόδικο βαθμό!

Ούτε βεβαίως διαμαρτυρήθηκε ποτέ για την άθλια διαπόμπευσή τους από τα αδηφάγα ΜΜΕ, με «Ιστορίες γι’ αγρίους», ιδιαίτερα το πρώτο χρονικό διάστημα μετά την σύλληψή τους. Αντιθέτως, αντί να σιωπά από ντροπή για τις… επιδόσεις του «συμμαθητή του», φροντίζει να προκαλεί την νοημοσύνη του κόσμου, με το να βγαίνει τώρα με τον πλέον προκλητικό τρόπο και να δηλώνει συμπαραστάτης του «λαμόγιου» αυτού που «τίμησε την Ελλάδα»(!) με το να αρπάζει εκατομμύρια ευρώ!

Και δεν ντρέπεται να το λέει αυτό. Και όμως, τον θρασύτατο αυτό τύπο, που εκτέθηκε ανεπανόρθωτα κατά την διάρκεια της κατάθεσής του στην δίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, κάποιοι τον πρότειναν και ως… Πρόεδρο της Δημοκρατίας! Το μίσος του «στύλου» αυτού του «Συνταγματικού τόξου» για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ο αντίστοιχος θαυμασμός του για τον κλέφτη Γιάννο Παπαντωνίου, αποδεικνύουν γιατί το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών θα έχει πάντοτε απέναντί του τέτοιου είδους χαρακτήρες…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-ubrisths-ths-chrushs-aughs-alibizatos-sumparistatai-ston-klefth-papantwni#ixzz5VXDm48MU

Exit mobile version