Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η επιστολή Τσίπρα στην μάνα του Ζακ Κωστόπουλου και η επιλεκτική ευαισθησία των συριζαίων

Η επιστολή Τσίπρα στην μάνα του Ζακ Κωστόπουλου και η επιλεκτική ευαισθησία των συριζαίων

Ενώ όλη η Ελλάδα «βράζει» από την άνανδρη δολοφονία του Βορειοηπειρώτη Κωνσταντίνου Κατσίφα από την αλβανική αστυνομία, ο ανεκδιήγητος τύπος που μια άτυχη ιστορική συγκυρία τον οδήγησε στον πρωθυπουργικό θώκο θεώρησε ως προτιμότερο να απαντήσει στην επιστολή της μητέρας του Ζαχαρία (Ζακ) Κωστόπουλου.

Με μια απαντητική επιστολή-πρόκληση, ο Τσίπρας επιχειρεί επί της ουσίας να παρέμβει στο έργο της Δικαιοσύνης και να την επηρεάσει. Η βαθύτερη ουσία, όμως, βρίσκεται αλλού. Στην επιλεκτική «ευαισθησία» του πρωθυπουργού απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις.

Ο Τσίπρας, ο οποίος στο συγκεκριμένο θέμα παίρνει θέση για «ωμή βία» που «οδήγησε στην απώλεια μιας ανθρώπινης ζωής», ερχόμενος σε πλήρη αντίθεση με το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης, είχε χρόνο να απαντήσει στην επιστολή της μητέρας του Κωστόπουλου. Είχε χρόνο να δει τον «μικρό Αμίρ», τον οποίο «τρομοκράτησαν φασίστες», όπως έλεγε γελώντας (!) στην κάμερα η μητέρα του (για να καταλάβετε την… σοβαρότητα της κατάστασης). Είχε χρόνο να δει κάποιον νεολαίο συριζαίο που ισχυρίζεται πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από «φασίστες» κι αυτός.

Δεν είχε, όμως, ποτέ χρόνο προκειμένου να δει την μητέρα της 15χρονης Μυρτούς, της οποίας η ζωή καταστράφηκε εξαιτίας ενός ανθρωπόμορφου κτήνους από το Πακιστάν. Δεν είχε, επίσης, ποτέ χρόνο να δει την μητέρα του Νίκου Μουστάκα που δολοφονήθηκε τον περασμένο Αύγουστο από εγκληματική συμμορία αλλοδαπών στον λόφο του Φιλοπάππου. Και βεβαίως, δεν είχε ποτέ καθόλου χρόνο να δει έστω και έναν εκπρόσωπο κάποιας οικογένειας από τα 99 θύματα της φονικής πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου. Είναι ολοφάνερο, λοιπόν, ότι ο… πολυάσχολος πρωθυπουργός δεν θα έχει ποτέ καθόλου χρόνο να δει και τους γονείς του δολοφονημένου από τους αλβανούς Κωνσταντίνου Κατσίφα. Στο κάτω-κάτω, την Σημαία της Αυτόνομης Ηπείρου κρατούσε ο Κατσίφας. Δεν ήταν «ντραγκ κουίν», για να ασχοληθεί σοβαρά μαζί του…

Εάν, μάλιστα, κρίνουμε από το ΑΘΛΙΟ επίπεδο δηλώσεων της υπουργού Πολιτισμού Μυρσίνης Ζορμπά και του συμβίου της (και γνωστού εθνομηδενιστή) Αντώνη Λιάκου, τότε οι αλβανοί δολοφόνοι έχουν επί της ουσίας και την πολιτική δικαιολόγηση-νομιμοποίηση της πράξης τους που χρειάζονται και από το «ελληνικό» κράτος. Για τον Τσίπρα, «η απώλεια του Ζακ δεν θα ξεχαστεί», αλλά του Κωνσταντίνου Κατσίφα όχι μόνον θα ξεχαστεί, αλλά θα επιχειρηθεί και η σπίλωσή του, όπως ήδη διαπιστώνουμε από κάποιες αναρτήσεις-διαρροές της ΕΛΑΣ, η οποία εκτός από ανίκανη αποδεικνύεται πλέον και μνησίκακη και ως εκ τούτου λαομίσητη.

Και επειδή οι… σαδιστές «εισαγγελείς» του «αντιρατσισμού» καραδοκούν, δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε, ως κατακλείδα, εκείνη την γνωστή λαϊκή ρήση που αναφέρεται σε «παλικάρια» και «μαλλιά-κουβάρια». Το μόνο που θα πούμε είναι ότι στην εποχή μας, τα αληθινά παλικάρια, όπως ο Κωνσταντίνος Κατσίφας, δεν μπορούν να βρουν την δικαίωσή τους από ένα κράτος μαριονέτα που έχει κάνει τον εθνομηδενισμό επίσημη πολιτική του.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-epistolh-tsipra-sthn-mana-tou-kwstopoulou-kai-h-mh-sunanthsh-tou-me-tous#ixzz5VXEIcZbN

Exit mobile version