Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κατέρρευσε πανηγυρικά η προσπάθεια σπίλωσης της μνήμης του Κωνσταντίνου Κατσίφα

Κατέρρευσε πανηγυρικά η προσπάθεια σπίλωσης της μνήμης του Κωνσταντίνου Κατσίφα

Το περιβόητο «ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς», το οποίο στην πραγματικότητα είναι η αποθέωση της ανηθικότητας, επιχείρησε να δώσει το στίγμα του και στην περίπτωση του δολοφονημένου από τους αλβανούς Κωνσταντίνου Κατσίφα, χρησιμοποιώντας ως όργανό της και την ΕΛΑΣ, η οποία όταν δεν χτυπάει και δεν ρίχνει χημικά σε γυναικόπαιδα και ηλικιωμένους στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία ΜΑΣ φροντίζει να αφήνει συκοφαντικές «διαρροές» για Έλληνες Πατριώτες.

Αυτό έκανε και στην περίπτωση Κατσίφα, με την πρόθυμη συνδρομή των καθεστωτικών ΜΜΕ και κάποιων άνανδρων ψυχοπαθών «αντιφασιστών» του διαδικτύου που έχουν μόνιμη εμμονή με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και δείχνουν το κόμπλεξ τους με κάθε τρόπο, με την «πληροφορία» ότι ο 35χρονος είχε συλληφθεί το 2009 για κατοχή και διακίνηση άνω του μισού κιλού χασίς στο Χαλάνδρι.

Επειδή, όμως, «το ψέμα έχει κοντά ποδάρια», αποκαλύφθηκε πολύ γρήγορα η «είδηση»-απάτη, καθώς έγινε γνωστό ότι ο Κωνσταντίνος Κατσίφας ΑΠΑΛΛΑΧΘΗΚΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ από κάθε κατηγορία κατά την ακροαματική διαδικασία.

Ντροπή και αίσχος, λοιπόν, τόσο για την ΕΛΑΣ, η οποία υποκύπτοντας (για μια ακόμη φορά) σε άνωθεν πολιτική εντολή επιχείρησε να σπιλώσει έναν δολοφονημένο Έλληνα Πατριώτη, όσο και για τα αδηφάγα ΜΜΕ που έσπευσαν να κανιβαλίσουν έναν αθώο άνθρωπο.

Όσο για τα κομπλεξικά ανθρωπάκια του «αντιφασισμού», που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία του διαδικτύου και μιλάνε για «ψυχική διαταραχή του Κατσίφα», τον κατηγορούν για «διακίνηση ναρκωτικών» (ενώ είναι γνωστό ότι αθωώθηκε) και λένε ότι οι αλβανοί αστυνομικοί «απλώς έκαναν την δουλειά τους»(!) δεν τους αξίζει ούτε σταγόνα από το σάλιο μας.

Άσε που μπορεί να κολλήσουμε και κανέναν «ιό»…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/katerreuse-panhgurika-h-prospatheia-spilwshs-ths-mnhmhs-tou-kwnstantinou-ka#ixzz5VXFDIORR

Exit mobile version