Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στην “πολιτικά ορθή” ανακοίνωση της ΝΔ για την δολοφονία του ήρωα Κατσίφα απουσιάζει πλήρως ο όρος «Βόρειος Ήπειρος»!

Στην “πολιτικά ορθή” ανακοίνωση της ΝΔ για την δολοφονία του ήρωα Κατσίφα απουσιάζει πλήρως ο όρος «Βόρειος Ήπειρος»!

Η πατριδοκαπηλία της ΝΔ φάνηκε και στο θέμα της δολοφονίας του Κωνσταντίνου Κατσίφα, με την πρώτη επίσημη ανακοίνωσή της για το θέμα αυτό.

Διαβάζουμε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα των συκοφαντών: «Στέλεχος της Ν.Δ. που γνωρίζει καλά το ζήτημα, υποστήριξε ότι ο κ. Κουμουτσάκος σε συνεννόηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη αντέδρασε γρήγορα προκειμένου να προλάβει να δώσει εκείνος τον τόνο σε αυτό το ευαίσθητο εθνικά θέμα». Και σχεδόν αμέσως μετά: «Οι ίδιες πληροφορίες σημείωναν με νόημα ότι από τη δήλωση του Γιώργου Κουμουτσάκου απουσίαζε το “Βόρεια Ήπειρος”».

Πραγματικά, παρατηρώντας το περιεχόμενο της ανακοίνωσης του Κουμουτσάκου, εκ μέρους της ΝΔ, διαπιστώνουμε ότι ο όρος Βόρεια Ήπειρος απουσιάζει απ’ αυτήν. Διαβάζουμε για «αλβανικό έπος», για «εθνική ελληνική μειονότητα στην Αλβανία», αλλά όχι για Βόρεια Ήπειρο, ταυτιζόμενη έτσι η ΝΔ με την αλβανική πλευρά που επιθυμεί την πλήρη απάλειψη της συγκεκριμένης έκφρασης, η οποία την ενοχλεί για ευνόητους λόγους.

Αυτός είναι ο «πατριωτισμός» της ΝΔ και όλοι οι Βορειοηπειρώτες οφείλουν να το έχουν υπ’ όψιν τους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apousiazei-plhrws-o-oros-boreios-hpeiros-apo-thn-anakoinwsh-ths-nd-gia-thn#ixzz5VXGAVmjO

Exit mobile version