Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Θέληση μας Βράχος

Μέσα στην καθημερινότητα που βιώνουμε στην εκμαυλισμένη κοινωνία μας, οι δυνάμεις του κακού και της παγκοσμιοποίησης φαντάζουν σαν φουρτουνιασμένη θάλασσα που απειλεί να καταπιεί κάθε τι το Εθνικό και το Πατριωτικό ώστε να εξαφανίσει τις έννοιες αυτές από προσώπου γης. Σε πείσμα αυτών όμως των δύσκολων καιρών στέκουν περήφανα μέσα από τις κακουχίες, κάποιοι Βράχοι που αντιστέκονται στο «ρεύμα» της εποχής και μένουν απόρθητα φρούρια για να δείχνουν σε όλους πως τίποτα δεν έχει χαθεί.

Οι «Βράχοι» λοιπόν της κοινωνίας που παρασύρεται από την νέα τάξη πραγμάτων δεν είναι άλλοι από τις Τοπικές Οργανώσεις της Χρυσής Αυγής. Ένας τέτοιος Βράχος ορθώθηκε και στην Ανατολική Αττική 7 χρόνια πριν. Τόσα χρόνια, παρά τις επιθέσεις εναντίον του Κινήματος, τα κύματα λάσπης, τις συκοφαντίες και τον πόλεμο, στέκει απροσκύνητος και στιβαρός, όπως αρμόζει για έναν Βράχο Υπερηφάνειας και Τιμής.

Στέκει φρούριο Ιδεών προτού καν έρθει η εκλογική αναμέτρηση του 2012 που μας έφερε στην πολιτική ζωή του τόπου. Στην αφάνεια αυτών των ημερών, όπου όλοι γνώριζαν για την Χρυσή Αυγή αλλά κανείς δεν τολμούσε να ψελλίσει το όνομα της δημοσίως, ήταν αυτό το γραφείο που μακριά από το κέντρο της Αθήνας, υποδέχονταν τους πρώτους Συναγωνιστές που είχαν δίψα και όρεξη να αγωνιστούν για Ελλάδα και Αξιοπρέπεια στο πλευρό του Αρχηγού μας. Τους πρώτους Συναγωνιστές ακολούθησαν και άλλοι που ήθελαν να πολεμήσουν το σάπιο καθεστώς και η Τοπική μας Οργάνωση γρήγορα έγινε μια κραταιά δύναμη του Κινήματος που στελέχωνε με τον καλύτερο τρόπο κάθε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής, όπως ακριβώς συνεχίζει να κάνει και τώρα!

Η αυξανόμενη δύναμη όμως του Εθνικισμού στην Ελλάδα έφερε καιρούς δύσκολους, με διώξεις, φυλακίσεις και δολοφονίες. Καιρούς που ο πολύς κόσμος λιγοψύχησε και φοβήθηκε να συνεχίζει να στηρίζει μαζικά τον Αγώνα μας, όμως οι συνειδητοποιημένοι Χρυσαυγίτες που είχαν περάσει από τις Τοπικές μας και ως εκ τούτου και από την δική μας, έμειναν Πιστοί στην Σημαία μας και ενάντια σε ένα ολόκληρο σύστημα και σε πολεμικές άνευ προηγούμενου έστησαν στα γραφεία μας Τείχη, τις Ψυχές τους, που κράτησαν όρθιους τους «Βράχους» του Εθνικισμού απέναντι στα συνεχόμενα κύματα μίσους και παραπληροφόρησης των εχθρών μας! Και δικαιώθηκαν. Και έπειτα από τα κοσμοϊστορικά γεγονότα που συνέβησαν βγήκαμε πιο δυνατοί και πιο αποφασισμένοι από ποτέ! Ξέρουμε ότι οι εχθροί μας δεν θα σταματήσουν την συκοφαντία και την λάσπη εναντίον μας, αλλά στην Ανατολική Αττική όπως και στην υπόλοιπη Ελλάδα θα τους δώσουμε την καλύτερη απάντηση με την Αξιοπρέπεια μας, την Αγάπη μας για την Πατρίδα και την Ελευθερία.

Ίσως μερικοί να απορήσουν, πώς μετά από όλο αυτόν τον πόλεμο μπορούμε και στέκουμε Όρθιοι και χαμογελαστοί. Ενώ έχουμε νιώσει να μας χτυπούν από όλες τις πλευρές και να είμαστε μόνοι μας μέσα σε ένα πέλαγος ανθελληνισμού, σήψης και παγκοσμιοποίησης. Πώς είναι δυνατόν να μην έχουμε κάνει ούτε βήμα πίσω και να είμαστε τόσο πεισμωμένοι όσο ποτέ.

Θα τους απαντήσουμε ότι με μπροστάρηδες στις γραμμές μας, τους Ηρωικούς Νεκρούς του Κινήματος, Γιώργο και Μάνο, η Θέληση μας για τα Ιερά και τα Όσια αυτού του Τόπου και η Πίστη στον Αρχηγό μας είναι μεγαλύτερες από κάθε κακουχία που μπορούν να μας επιβάλλουν οι εχθροί της Ελλάδας. Οι Συναγωνιστές της Τοπικής Οργάνωσης της Ανατολικής Αττικής, που συμπληρώνει 7 χρόνια λειτουργίας,7 χρόνια εθνικιστικού Αγώνα, υπόσχονται ότι θα συνεχίσουν να έχουν ψηλά την Σημαία του Κινήματος στις περιοχές μας και ότι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να ανατείλει η Χρυσή Αυγή του Εθνικισμού!

Κι αν η δύναμη τους πέλαγος… η Θέληση μας Βράχος!

Ζήτω ο Αρχηγός! Ζήτω η Χρυσή Αυγή!

Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-thelhsh-mas-brachos#ixzz5VYIXst2X

Exit mobile version