Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Συναγωνιστής Γιάννης Σαχινίδης στην εκπομπή “Εθνικιστική Φωνή” – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Στην εκπομπή του Γεώργιου Ρεντετάκου “Εθνικιστική Φωνή” μίλησε ο Βουλευτής Πέλλας, Γιάννης Σαχινίδης αναφορικά με τα φλέγοντα ζητήματα που αφορούν τον τόπο μας.

Όσον αφορά τα οικονομικά ζητήματα, ο Συναγωνιστής τόνισε ότι η υψηλή φορολογία και η τραγική οικονομική κατάσταση ωθούν τόσο τις ελληνικές επιχειρήσεις, όσο και τους Έλληνες πτυχιούχους στο εξωτερικό για λόγους επιβίωσης.

Στα κοινωνικά θέματα, η λαθρομετανάστευση, η ασυλία απέναντι σε αριστερές και αναρχικές ομάδες και η υψηλή εγκληματικότητα αποτελούν βόμβα στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας.

Ο Γιάννης Σαχινίδης τόνισε ιδιαίτερα την κατάσταση στα εθνικά ζητήματα με την στυγνή δολοφονία του Έλληνα Βορειοηπειρώτη Κωνσταντίνου Κατσίφα από την αλβανική αστυνομία, το θράσος των αλβανικής ηγεσίας και την δουλικότητα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που επιμένει να αγνοεί το συγκεκριμένο γεγονός.

Κλείνοντας, ο Βουλευτής κατέστησε σαφές ότι απέναντι στον εφιάλτη του μπολσεβικισμού και του απόλυτου χάους, όχι η ξενόδουλη Νέα Δημοκρατία, αλλά μόνον η Χρυσή Αυγή αποτελεί την πραγματική αντιπολίτευση και είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που μπορεί να δώσει την Ελλάδα πίσω στους Έλληνες!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-sunagwnisths-giannhs-sachinidhs-sthn-ekpomph-ethnikistikh-fwnh-binteo#ixzz5Vb2WzUBd

Exit mobile version